Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Μιλάς με γρίφους Γέροντα...

Ο Τζών Εμίλ Πιουριφόι έκανε το πραξικόπημα Παπάγου και συγκρότησε τον Ελληνικό....
Συναγερμό.

Ο Χένρι Λάμπουις, που τον οποίο διόρισε η κυβέρνηση του Τζον Κένεντι το 1962, έδιωξε τον Καραμανλή και έφερε την Ένωση Κέντρου.

Ο Τάλμποτ ανέτρεψε τον Παπανδρέου λόγω Κυπριακού και έφερε τους Αποστάτες και την Επταετία.

Ο Τάσκα ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο και έφερε τον Καραμανλή. Ο Σωτήρχος συγκρότησε τον Συνασπισμό Μητσοτάκη Κυρκοφλωράκηδων.

Ακολούθησαν οι δυο Ιουδαίοι.

Ο Δανιήλ μας έβαλε στα μνημόνια και έκανε την κρίση ευκαιρία, ενώ ο Δαβίδ έφερε την Δαβίδ, έφερε το ΕΑΜ στην κυβέρνηση με δεκανίκι τον πράκτορα Χάνο.

Ο νυν, Ανθύπατος, ο απερχόμενος ,Τζέφρυ Πάιατ, ο Ουκρανικός, που έκανε τον εμφύλιο στην Ουκρανία και έφερε την Χούντα Ποροσένκο, προσπαθεί να συγκροτήσει τον δικό του Αριστερό Συναγερμό, στην θέση της Κοινοπραξίας του Αλαίκσυ με τον Χάνο.

Ο Τζέφρυ υπόσχεται μεγαλεία και γραφεία σε δεξιούς που έχει διώξει ο Κούλης από την παράταξη. Από τους πράσινους Λωποδύτες έχει ήδη ψαρέψει με την βοήθεια της AJC Σαραγκούση.

Το πρόβλημα με τους συνομιλητές του Τζέφρυ, είναι ότι ο Ανθύπατος ανήκει στο κλαμπ Ομπάμια-Κλίντον-Νούλαντ, που μετά τις 6 Νοεμβρίου έχει κλεισμένη θέση στο Γκουαντάναμο . Συντόμως θα λέμε για τον Ανθύπατο Τζέφρυ , «Ωχετο απιών», όπως φεύγουν και οι άλλοι από τα Δυτικά Βαλκάνια. Με δυο χρόνια καθυστέρηση στην Βασιλίσσης Σοφίας θα αρχίσει η εποχή Τραμπ. Ας το έχουν υπόψη τους οι «Αποστάτες» του Τζέφρυ.


Σπύρος Χατζάρας