Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΠΑΟΚ: Το πιο αποφασιστικό βήμα απόψε

Η ελληνική προσπάθεια για τους ομίλους του Champions League, ξεκινάει απόψε από τη Λισαβόνα, εκεί ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα (22:00) στην....
πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλέι οφ.

Ο «Δικέφαλος» μετέβη στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας χωρίς τον Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει εγκαίρως το οστικό οίδημα από τη συνάντηση-ρεβάνς με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Διαθέσιμος δεν είναι ούτε ο Βέρνμπλουμ, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει ο προπονητής του.

Την αποστολή του Κυπελλούχου Ελλάδας συγκροτούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Αγωνιστικά, ο Ουάρντα είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ελ Καντουρί, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί και ο Ζαμπά από αυτή την προοπτική.

Με βάση τις ενδείξεις, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί απόψε με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκα, Λημνιό, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς.