Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ελλάδα ....μόλις σήμερα πήγαν στις θέσεις τους ναυαγοσώστες σε 5 παραλίες

Τέλος πάντων, απ΄το τίποτε κάτι είναι και αυτό, αλλά και πάλι, μόνο στο δήμο Θερμαϊκού και μέχρι τις 5 το απόγευμα. Μια χώρα που υποδέχεται 25 εκατομμύρια τουρίστες, δεν μπορεί να εξοικονομήσει μερικά εκατομμύρια ευρώ για να έχει παντού ναυαγοσώστες....
Αναλυτικά:


Από σήμερα βρίσκονται στις θέσεις τους οι ναυαγοσώστες στις πέντε (5) πολυσύχναστες παραλίες στο Δήμο Θερμαϊκού

Η ανάδοχη εταιρεία που εκδήλωσε ενδιαφέρον, μετά τις τρεις άγονες διαγωνιστικές διαδικασίες οι οποίες διεξήχθησαν, έχει ήδη, από σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου, αναλάβει τα καθήκοντά της, εξοπλίζοντας τις πέντε (5) χαρακτηρισμένες ως πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου με ναυαγοσώστες.

Οι παραλίες, οι οποίες βρίσκονται υπό την επίβλεψη επαγγελματιών ναυαγοσωστών, είναι οι:

  • Ποταμός στην Επανομή
  • Ν. Επιβατών
  • «Θέρος» Περαίας
  • Πρώην Κοχύλι Περαίας
  • «ΑΚΤΙΟΝ» Αγίας Τριάδας


Η εγκατάσταση του ναυαγοσωστικού προσωπικού, με τις πιστοποιημένες γνώσεις του και την εκπαίδευσή του, έρχεται να διασφαλίσει την απαραίτητη προστασία των λουόμενων, που απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια στις ακτές του Δήμου, προσφέροντάς τους αίσθημα προστασίας και ασφάλειας.

Η παρουσία τους στις παραλίες διαρκεί από το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα, ενώ στις θέσεις τους θα παραμείνουν μέχρι και τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου, που μετά τις πρόσφατες αλλαγές, βάσει νόμου, επεκτείνεται ως το τέλος Σεπτεμβρίου 2018.


Περαία, 1 Αυγούστου 2018