Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Θα σαπίσει στη φυλακή ο Γκρούεφσκι...

Πάλι καλά να λέει, που δεν "χάλασαν" τα φρένα του αυτοκινήτου του. ..
Οι τοκογλύφοι δεν συγχωρούν όσους τους πρόδωσαν και ...
έκαναν του κεφαλιού τους και τα βρήκαν με τον Πούτιν.
Θα ματώσουν οι άνθρωποι του Γκρούεφσκι όπως και ο ίδιος φυσικά.

Πάνω από 15 άτομα συνελήφθησαν σήμερα το ξημέρωμα στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ Σκόπια,  μετά από επιχείρηση της σκοπιανής αστυνομίας. Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Μίτκο Τσβάκοφ ο οποίος ήταν τότε διευθυντής εσωτερικής ασφάλειας της χώρας ενώ υπάρχουν και 3 βουλευτές.

Πού πας ρε Καραμήτρο Γρούγιε; Κόντρα στον περιούσιο;

Οι συλλήψεις έχουν σχέση με την εισβολή το σκοπιανό κοινοβούλιο τον Απρίλιο του 2017 όταν διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο προπηλάκισαν και ξυλοκόπησαν στελέχη της αντιπολίτευσης μεταξύ των άλλων και τον πρώην ηγέτη -και νυν ΠΘ-Ζόραν Ζάεφ.

Μεταξύ των συλληφθέντων υπάρχουν και υποστηριχτές του πρώην ΠΘ Νίκολα Γκρούεφσκι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μετά τις συλλήψεις στην οικία του Γκρούεφσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές γίνονται ανακρίσεις κυρίως για τον ρόλο του Τσβάκοφ ενώ μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες για σύσταση τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον στο σύνταγμα και την ασφάλεια της χώρας που μπορεί να επισύρουν ποινές άνω των 10 χρόνων.

Υπενθυμίζεται ότι η εισβολή αυτή ήταν το "κύκνειο άσμα" του Γκρούεφσκι ο οποίος έχασε τις εκλογές από τον Ζάεφ, έχει κατηγορηθεί για παράνομες υποκλοπές, κυκλοφορούν φήμες για παράνομο πλουτισμό ενώ ως υποκινητής της εισβολής έχει κατηγορηθεί σέρβος πράκτορας.<<<