Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Στα χέρια ενός λάτρη του Κεμάλ ο μπασκετικός Άρης

Στο ΔΣ της ΚΑΕ Άρης μπαίνει ο Tanyel Yilmaz, απόφαση που πάρθηκε στις συζητήσεις των ανθρώπων της....
ομάδας με τους Τούρκους επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στους κιτρινόμαυρους.

Την ώρα που δημιουργείται το σχεδιάγραμμα ενεργειών, ώστε στη συνέχεια να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η συμφωνία για τη χορηγική συνεργασία της ΚΑΕ Άρης με τους Τούρκους επενδυτές, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ένα το νέο πρόσωπο που θα μπει στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Ο Tanyel Yilmaz θα έχει στο εξής τον τίτλο του Vice President Business Communication, μετά από εισήγηση των Τούρκων επιχειρηματιών στις συζητήσεις που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

O Tanyel Yilmaz από ότι φαίνεται στο facebook του, είναι φανατικός Κεμαλιστής και μάλιστα ανήρτησε εικόνα του από τον εορτασμό της 29ης Οκτωβρίου,  ημέρα της μεγάλης Εθνοσυνέλευσης των Τουρκων το 1923, την ημέρα δηλαδή που ιδρύθηκε το "μεγάλο τουρκικό κράτος", αφού είχε εκκαθαρίσει 6 εκατομμύρια Έλληνες, Αρμένιους και Ασσύριους.

Οι οπαδοί του Άρη, αντιδρούν, άλλοι θετικά, άλλοι αρνητικά, με την πλειοψηφία τους να επικροτεί, να επιθυμεί τη μεταβίβαση της ομάδας στους Τούρκους, αφού ως γνωστόν, οι οπαδοί βάζουν την ομάδα, πάνω από κάθε τι άλλο. Η λογική του οπαδού είναι απλή "άμα έχει λεφτά, τι με νοιάζει ποιός είναι, η ομαδάρα να ανέβει!".