Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ποιός κέρδισε από την αποψινή συζήτηση στη Βουλή

Η άποψη


Πραγματικά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε η συζήτηση στη Βουλή. Τσακώνονταν μεταξύ τους, έκαναν «αποκαλύψεις», κράδαιναν χαρτιά, εκβίαζαν, απειλούσαν και τελικά όπως γίνεται συνήθως «ώδινεν όρος, έτεκεν μυν».

Δεν έπρεπε καν να ασχοληθούμε επί ώρες με το τι θα πουν όλοι αυτοί που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Άλλωστε, το μόνο που είδαμε ήταν δημοσιεύματα σε sites και εφημερίδες τα οποία κανείς δεν διάβασε, εκτός από αυτούς που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.

Είναι φανερό ότι ο Τσίπρας εκβιάστηκε για να πάει στη Βουλή και να στηρίξει τον Καμμένο. Και στο κάτω – κάτω καλά έκανε. Είναι τόσο ταιριαστός ένας ακροδεξιός, ψεκασμένος και διψασμένος για την εξουσία με έναν αριστερό, μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα, αμόρφωτο και αδίστακτο.

Είναι επίσης φανερό το γεγονός ότι ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε με αυτή την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.


Η άλλη άποψη

Απο που ωςπου το ''Ωδινεν ορος ετεκεν μυν''? του τιτλου?Παρακολουθησατε την συζητηση?
Εαν ναι ελατε να δουμε τα παρακατω συμπερασματα τα οποια κτιζουν την αποφασιστικοτητα των ψηφοφορων για αποδρομη μιας κυβερνησης απατεωνων ,ψευτων και τωρα κλεφτων οταν γινουν εκλογες {που θα γινουν συντομα }.
1}Αποδειχτηκε περιτρανα η υπαρξη μεσαζοντα κατα παραβαση καθε εννοιας νομου
2}Ξεφτιλιστηκε το προεδρειο της Βουλης και ο Βουτσης προσωπικα {με πρωτο και καλυτερο τον καραμανλικο Κακλαμανη που ετεινε χειρα βοηθειας στον Καμμενοτσιπρα με την αποκρυψη των δηθεν απορρητων εγγραφων που τα ηξεραν ολοι } οποτε θα βρει μονο την ψηφο του στις επικειμενες εκλογες .
3}Διαρρηχθησαν οι σχεσεις καμμενοτσιπρα με ολο το στρατευμα με την ανοικεια κομπλεξικη συμπεριφορα καμμενου στον ταξιαρχο προμηθειων.
4}Εκλεισε δια παντος η στροφιγγα καμμενομαυρων των μεσαζοντων προς συριζαννελικες ατραπους .
5}Ενεπλακει η τακτικη δικαιοσυνη με την εναρξη ανακρισεων κλπ για την υποθεση
6}Ετρωθει μεχρι θανατου το ''ηθικο'' δηθεν πλεονεκτημα της αριστερας με την διαπλοκη και αδιαφανεια των ενεργειων καμμενου
7}Παραμενει ανοικτη η υποθεση των βληματων με την ανασυρση στην επαιφανεια νεων εγγραφων και συμφωνιων καμμενου με τις πωλησεις πολεμικου υλικου
8}Με τις επιθεσεις καμμενου στην Φωφη εκλεισε ερμητικα οποιαδηποτε διεξοδος του τσιπρα προς την ΔΗΣΥ και προς την απλη αναλογικη απο τις επομενες εκλογες .
9}Πτωση του ηθικου των συριζοανελιστων κατσαπλιαδων σε οποιες αναφορες τους περι διαφθορας κλπ
10}Υποσχεση της ΝΔ οτι η υποθεση τωρα ανοιξε δεν εκλεισε οπτε προσεχως η συνεχεια
Εαν τα παραπανω ως αποτελεσμα της σημερινης νικηφορας μαχης της ΝΔ και για τον ψυχραιμο πολιτικο χειρουργο Κυριακο στην Βουλη χαρακτηριζονται ως μυς τοτε τι να πω εχασαν οι λεξεις τον νοημα τους !


(από το antinews)