Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ ψέκασαν με χημικά φοιτητές (ΒΙΝΤΕΟ και πολιτική ΑΝΑΛΥΣΗ)


Το σημαντικότερο πράγμα στη δημοσιογραφία είναι να διακρίνεις, ποιες από τις χιλιάδες "δεσμεύσεις" των πολιτικών είναι ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ και να ενημερώνεις το κοινό σου, ότι αυτά που με τόσο σθένος και πειστικότητα παρουσιάζουν ως....
"ιδεολογία" ή "πρόγραμμα" ή "δεσμεύσεις" ή "θέσεις" είναι απλά ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ* ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, που απευθύνονται σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ πολίτες.

Για παράδειγμα, η "εξαγγελία" ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ κι ότι "πρόκειται για δυνάμεις καταστολής στην υπηρεσία αυταρχικών κυβερνήσεων που δεν έχουν θέση στην αριστερά", ήταν μια καταφανέστατη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και ο ρόλος του δημοσιογράφου, ήταν ένας:
κάθε φορά που το έλεγε αυτό ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος θα έπρεπε να του πει: "τι είναι αυτά τα παραμύθια που λες βρε ΗΛΙΘΙΕ στον κόσμο; Σε ποιά χώρα με αριστερή κυβέρνηση καταργήθηκαν τα ΜΑΤ; Κι όταν θα την πέφτει ο κόσμος σε σας, ποιός θα τον ψεκάζει;"

Δηλαδή, ο δημοσιογράφος των μεγάλων ΜΜΕ, θα έπρεπε -δεν το έκανε!- να γράψει αυτό που έγραψε το makpress (και υπάρχει μόνιμα, δεξιά στη στήλη με τα σημαντικά θέματα) ΠΡΙΝ γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Διαβάστε το με προσοχή και δείτε πόσο δικαιώνεται ΚΑΘΕ λέξη του. Όχι, επειδή έχω ...κληρονομικό χάρισμα, αλλά γιατί υπάρχουν μερικά στοιχειώδη πράγματα, που ΔΕΝ θα κάνει ποτέ, κάποιος Έλληνας πρωθυπουργός, που μόνο ένας ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να πιστέψει ότι θα τα κάνει. Π.χ. η "δέσμευση" για την αναγνώριση της Παλαιστίνης. Μόνο ένας ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ψηφοφόρος, θα μπορούσε να την πάρει στα σοβαρά. Χρέος του πολίτη είναι να βάζει το μυαλουδάκι του να σκεφτεί αν αυτό που υπόσχεται ο πολιτικός, γίνεται. Αν δεν μπορεί να καταλάβει ο πολίτης, ποιά πράγματα γίνονται και ποιά δεν γίνονται, τότε θα επιλέγει πάντα τον χειρότερο, για να τον κυβερνήσει.

Β.Π.

Διαβάστε τι έγραφα ΠΡΙΝ γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας, τότε που όλοι νόμιζαν ότι θα φέρει την ουτοπία στην εξουσία (και μάλιστα στο παράδειγμα, μιλούσα για το Υπουργείο Παιδείας ! Ε, πόσο ακόμη θα με δικαιώσει ο Τσίπρας !!! Πόσο;) 

Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:


Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Τρίχες το "θα αφοπλίσουμε την αστυνομία"

Φυσικά και δεν θα αφοπλίσει κανείς την αστυνομία και φυσικά δεν θα την κάνει πιό "μαλακή". Το αν είναι οπλισμένη ή εξοπλισμένη η αστυνομία ενός κράτους, δεν είναι ιδεολογικό θέμα, αλλά πρακτικό. Δηλαδή ρε Αλέξη αν είσαι Πρωθυπουργός και δεν καταφέρεις να τρομάξεις τη Μέρκελ και σου πει "ή υπογράφεις 4ο μνημόνιο με ακόμη σκληρότερους όρους ή δεν έχει ευρώ" κι αποφασίσεις να μην σκύψεις και να προτιμήσεις την ηρωική λιτότητα που θα βγάλει εκατομμύρια Έλληνες στους δρόμους, να θέλουν να μπουκάρουν στη Βουλή και στην Κουμουνδούρου, τι θα κάνεις; Δεν θα βαρέσεις στο ψαχνό;

Εαν οι 300.000 - 500.000 που θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, οργανωθούν αντίστοιχα με τους "αντεξουσιαστές" και κάθε φορά που δικάζεται ένας χρυσαυγίτης, μαζεύονται 2.000-3.000 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και θέλουν να μπουκάρουν μέσα με ρόπαλα και λοστούς, τι θα κάνει η αστυνομία;
Δεν θα ψεκάσει ; Δεν θα ρίξει χημικά;
Έλα, μη δουλευόμαστε μεταξύ μας ...όπου υπάρχουν διαδηλώσεις η αστυνομία είναι ίδια. Σε όλο τον κόσμο, με οποιουδήποτε χρώματος κυβερνήσεις. Μάλλον, εκεί που οι κυβερνήσεις είναι "αριστερές" η αστυνομία είναι πιό βάρβαρη και ...δέρνει αλύπητα τους διαδηλωτές, που τους βαφτίζει "αντιδραστικούς" για να έχει ιδεολογικό άλλοθι.
Έλα λοιπόν, αφήστε τις μπούρδες για αφοπλισμό της αστυνομίας. Τίποτε απολύτως δεν θα αλλάξεις στην αστυνομία, παρά μόνο μερικά πρόσωπα για την τιμή των όπλων και για να ψήσεις τους οπαδούς σου ότι είσαι αριστερός, θα βρεις ορισμένους καημενούληδες αστυφύλακες στους οποίους θα φορτώσεις "συνωμοσίες" για να τους διώξεις ως "χρυσαυγίτες" και να πεις έτσι ότι κάτι άλλαξες, αφού ΚΙ ΕΣΥ θα χρειαστείς μια αστυνομία που να δέρνει αλύπητα σε μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις εναντίον σου.
Δηλαδή αν η εικόνα από το μέλλον, με την οποία ξεκινάει αυτό το άρθρο, γίνει πραγματικότητα μετά από 3-4 ή 5 χρόνια, από οργισμένους (για τον "χ" ή "ψ" λόγο, δεν έχει σημασία) διαδηλωτές να φωνάζουν "ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ" και να είναι έτοιμοι να μπουκάρουν στο Υπουργείο Παιδείας (π.χ.), με ποιά μέτρα θα τους σταματήσεις; Με γαρύφαλλα του Μπελογιάννη;

Έλα, μην το κουράζουμε με φλυαρίες, τίποτε απολύτως δεν θα αλλάξεις στην αστυνομία. Τίποτε, επειδή η αστυνομία είναι μία σε όλο τον κόσμο. Και σε όλο τον κόσμο, ψεκάζει, πετάει νερά με μάνικες, χτυπάει με γκλομπς, περνάει χειροπέδες κ.λ.π. γιατί Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ! Κι επειδή ΕΣΥ, θα είσαι εξουσία πλέον κι όχι "επαναστάτης", τι θα κάνεις ; Θα κόψεις μόνος σου το χέρι σου;

Κι επειδή τα γραπτά μένουν, θα σου το θυμίσω αυτό το άρθρο στο πρώτο .....συριζαϊκό ξύλο που θα ρίξουν τα ΜΑΤ σου.

Βασίλης Π. makpress 14/1/2015.

(εννοείται ότι η εικόνα είναι φωτοσοπιά, προϊόν μοντάζ   ...προς το παρόν. Σε μερικά χρόνια θα είναι αληθινή, αφού στην Ελλάδα το "κάτω η χούντα..." συνόδεψε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης, όταν έφευγαν οι πρώτες γλύκες)



ΣΗΜΕΡΑ

Οι φοιτητές διαδήλωσαν για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις εστίες - Στο πλευρό τους και εργαζόμενοι στη σίτιση η οποία διακόπτεται – Τι ζητούν

Περίπου 100 φοιτητές και εργαζόμενοι σε εστίες, βρέθηκαν μπροστά από το υπουργείο Παιδείας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες στις οποίες διαμένουν.


Αυτήν την ώρα, όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο προαύλιο του Υπουργείου και μία εξαμελής ομάδα φοιτητών και εργαζομένων στα εστιατόρια των εστιών πραγματοποιούν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ.Αγγελόπουλο.
Νωρίτερα, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι δημιουργήθηκε ένταση όταν οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς την πόρτα του υπουργείου προσπαθώντας να εισέλθουν στο κτίριο. Οι φοιτητές σκαρφάλωσαν στα κάγκελα, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

Οι φοιτητές που διαμένουν στις εστίες, πέρα από τις τριτοκοσμικές συνθήκες που βιώνουν, έχουν να αντιμετωπίσουν και τη διακοπή της δωρεάν σίτισής τους.



* ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ:  Οι μπαρούφες πολιτικών που λέγονται με πειθώ και στόμφο και υπόσχονται μεγάλες αλλαγές.