Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Εξώδικο κατά υπουργών και δημοσιογράφων έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη

Εξώδικο εναντίον των υπουργών Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και...
των εκδοτών και δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννη Φιλιππάκη και Νικόλα Βουλέλη έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ ζητά να ανακαλέσουν τη βαρύτατη - όπως τονίζει - σε βάρος της προσβολή και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Η κα Μητσοτάκη αναφέρει ότι μετέχει σε ένα διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, την Endeavor, σκοπός της οποίας είναι να προσφέρει στήριξη σε επιχειρήσεις σε τρεις βασικούς τομείς.

Α) Πρόσβαση σε αγορές, δυνατότητα αδειοδοτήσεων

Β) Επενδύσεις

Γ) Στρατηγική καθοδήγηση για θέματα οικονομικής διαχείρισης, αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας

Παράλληλα σημειώνει ότι στο δίκτυο της Endeavor στην Ελλάδα συμμετέχουν εταιρείες που απασχολούν άμεσα ή έμμεσα 12.000 εργαζόμενους, δρουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη 1000 επιλεγμένοι επιχειρηματίες και 3000 στρατηγικοί συνεργάτες.

«Αναφορικά με τον κ. Σφακιανάκη, σας δηλώνω με την παρούσα, ότι ουδέποτε έχω γνωριστεί ή συνεργαστεί μαζί του. 'Αλλωστε, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να γνωρίζω όλα τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή την διεθνή οντότητα», τονίζει η Μαρέβα Μητσοτάκη και προσθέτει: «Είναι βιασμός και κακοποίηση της αλήθειας - για μία ακόμη φορά - η διάδοση από τους υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, τις εφημερίδες Δημοκρατία και Εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Κώστα Βαξεβάνη ότι γνωρίζω τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη. Τελικά ο κρουνός των στοχευμένων ψευδών εναντίον μου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερωθεί ως επίσημη κυβερνητική πολιτική. Θα διαφωνούσα δημόσια με τον σύζυγό μου Κυριάκο Μητσοτάκη, αν εφάρμοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν πρόκειται όμως - ποτέ - να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κατόπιν των ανωτέρω και με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου σας προσκαλώ να ανακαλέσετε ρητά τη βαρύτατη σε βάρος μου προσβολή και να αποκαταστήσετε την αλήθεια, όπως σας την εξέθεσα ανωτέρω».