Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Έσκισε λάστιχα 30 αυτοκινήτων ! Τι τον κάνεις τώρα τον μουρλό;

Είχε κλέψει ένα ποδήλατο και ένα κινητό, διέρρηξε κατάστημα, ενώ είχε...
καταστρέψει τα ελαστικά επτά σταθμευμένων οχημάτων

Να εξεταστεί από ψυχίατρο ζήτησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών για τον 43χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί πρόσφατα για κλοπές και διαπιστώσει ότι είχε καταστρέψει τα ελαστικά επτά σταθμευμένων οχημάτων, καθώς ο αριθμός των βανδαλισμών που προκάλεσε έφτασαν τους… 30!

Ο 43χρονος εντοπίστηκε στις 4 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην πόλη των Σερρών, επειδή την προηγούμενη είχε προλάβει να κλέψει ένα ποδήλατο και ένα κινητό, να διαρρήξει ένα κατάστημα και να καταστρέψει τα ελαστικά επτά σταθμευμένων οχημάτων με τέσσερις μεταλλικούς κόφτες που βρέθηκαν στην κατοχή του! Στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη τρία κλεμμένα ποδήλατα και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,13 εκατοστών.
Στην πορεία της προανάκρισης προέκυψε ότι από τις 12 Οκτωβρίου και ως δυο ημέρες πριν συλληφθεί, είχε καταστρέψει τα ελαστικά και άλλων 23 σταθμευμένων οχημάτων χωρίς την παραμικρή αιτία!
Ο 43χρονος αντιμετωπίζει ήδη κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και φθορές σε βαθμό κακουργήματος και σε αυτές θα προστεθούν οι όροι «κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».