Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Η υποκρισία της αριστεράς και σε τοπικό επίπεδο !

Προσέξτε καλά, το βίντεο που ακολουθεί. Μιλάει στο δημοτικό συμβούλιο της 6/11/2017, ο Ανδρέας Κουράκης, της διοικούσας παράταξης Μπουτάρη (με την οποία.....
τα τσούγκρισε).
Ο κ.Κουράκης, ήταν αυτός που όταν διοικούσε ο Παπαγεωργόπουλος και προηγούμενοι "δεξιοί", περπατούσε όλη μέρα στη Θεσσαλονίκη με μια φωτογραφική μηχανή και κατέγραφε τα στραβά και τα ανάποδα της πόλης και στη συνέχεια κατακεραύνωνε τη διοίκηση. Ένα από τα προβλήματα που κατήγγειλαν οι "κινήσεις πολιτών" και άνθρωποι σαν τον Κουράκη και απαιτούσαν από τις προηγούμενες διοικήσεις να λύσουν, ήταν τα μπάζα και τα ογκώδη σκουπίδια που πετούν οι πολίτες, όπου να ναι. Προτάθηκε λοιπόν απόψε, να μπαίνουν πρόστιμα σε όσους ασυνείδητους συμπολίτες μας πετάνε μπάζα ή ογκώδη στους κάδους.

Σήμερα που είναι ο ίδιος ο κ. Κουράκης στη διοίκηση,, ανακάλυψε -και εξανίσταται απευθυνόμενος προς την παράταξη της "δεξιάς" που ζητούσε πρόστιμα-, ότι τελικά ...είναι ακατόρθωτο !

Είναι πολύ χαρακτηριστικά αυτά που λέει και θα τα απολαύσετε !



Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό το έργο ! Όταν είναι στην αντιπολίτευση να οργιάζουν σε καταγγελίες, να πείθουν τον κόσμο ότι "υπάρχει άλλος δρόμος" κι η διοίκηση δεν τον εφαρμόζει, επειδή είναι κακοί άνθρωποι κι όταν παίρνουν αυτοί την εξουσία και τους λέει ο κόσμος "άντε κάν΄τε αυτά που δεν έκαναν οι προηγούμενοι" να ανακαλύπτουν ότι τελικά ...έλεγαν μαλακίες όταν ήταν στην απέξω ! 
Σαν τους καινούριους του ΟΑΣΘ δηλαδή, που κατακεραύνωναν τον κακό ΟΑΣΘ ότι τα μηχανάκια του δεν δίνουν ρέστα, αλλά όταν πέταξαν έξω τους παλιούς και ήρθαν αυτοί και είπαμε "ουφ, επιτέλους τώρα τα μηχανάκια θα δίνουν ρέστα", μας έδωσαν την κρυάδα "εεε...ξέρετε....δεν γίνεται. μαλακίες λέγαμε όταν ήμασταν στην απέξω, τώρα που πρέπει να το κάνουμε εμείς, καταλάβαμε ότι δεν γίνεται" .

Μα πόσο παραμύθι έχει φάει αυτός ο μαλάκας λαός από λαϊκιστικές αντιπολιτεύσεις ! Πόσο; Και πόσο ακόμη θα φάει ! Αν ξαναγίνουν αυτοί αντιπολίτευση, θα κατηγορούν τη διοίκηση ότι δεν τετραγωνίζει τα τρίγωνα Πανοράματος και θα βρεθούν χιλιάδες ηλίθιοι, που θα τους ψηφίσουν ξανά!

Φ.Μ.