Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Και νομίζετε ότι ξεμπερδέψατε με μια μήνυση κ.Δούρου;

Οταν, πριν από 3-4 χρόνια, πνιγόταν κάποιος από πλημμύρες, βγαίνατε και ουρλιάζατε ότι φταίει ο ....δεξιός Περιφερειάρχης !

Τώρα που οι νεκροί .....
βαραίνουν τη δική σας αμετροέπεια, κάνετε γελοίες, άσκοπες μηνύσεις και οι συνοδοιπόροι σας λένε ότι "φταίνε τα έντονα καιρικά φαινόμενα".

Δηλαδή, άμα πνίγεται κοσμάκης όταν κυβερνάνε άλλοι, φταίνε οι άλλοι κι άμα πνίγεται όταν κυβερνάτε εσείς, φταίει ο καιρός!
Αμα αυτοκτονεί κάποιος  όταν κυβερνάνε άλλοι, φταίνε οι άλλοι κι άμα αυτοκτονεί, όταν κυβερνάτε εσείς, φταίει η ψυχική του κατάσταση;

Αηδία καταντήσατε, με τις λεκτικές κωλοτούμπες σας....άντε αδειάστε μας τη γωνιά, προκαλείτε τη νοημοσύνη μας, σούργελα.

Β.Π.


Υ.Γ. Σούργελα, δεν είστε τώρα, το πρόβλημα δεν είναι το τώρα, αλλά το πριν, που δηλητηριάζατε την πολιτική ζωή με εκατομμύρια γελοίες καταγγελίες για πράγματα, που τώρα κάνετε, ακριβώς όπως και οι προηγούμενοι ή και χειρότερα. Δηλαδή, ΟΛΑ όσα λέγατε, αποδείχθηκαν φούμαρα. Άρα είστε ...πολιτικοί απατεώνες. Κι επειδή είστε και ανήθικοι, όταν ξαναγίνετε αντιπολίτευση, θα ξαναρχίσετε το γαϊτανάκι των καταγγελιών ! Γιατί δεν πιστεύατε τίποτε από όσα καταγγέλατε, απλώς είστε λιγούρια με την εξουσία και το εύκολο χρήμα. Τα βρίσκατε όλα στραβά και τα κατακεραυνώνατε και τώρα ....τα καταπίνετε ! Είστε ο ορισμός του "ηθικού μειονεκτήματος".

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Μακριά από πολιτικούς που τα βρίσκουν όλα στραβά και μόνο καταγγέλουν!