Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Μάνδρα: Έρευνες για 4 αγνοουμένους – Συλλήψεις γύφτων για πλιάτσικο

Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη φονική καταιγίδα που έπληξε τη Δυτική Αττική ενώ ....
τέσσερα άτομα παραμένουν ακόμη αγνοούμενα. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον εντοπισμό τους ενώ η αγωνία κορυφώνεται.

Οι κάτοικοι παραμένουν στα κατεστραμμένα από τα νερά σπίτια τους καθώς υπάρχει φόβος για πλιάτσικο. Ήδη κακοποιοί άρχισαν το έργο τους στα έκθετα από τις ζημιές σπίτια και καταστήματα.

Στο αστυνομικό τμήμα της Μάνδρας μεταφέρθηκαν, το πρωί της Πέμπτης, τέσσερις Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κάνουν πλιάτσικο σε εταιρία της περιοχής.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η ομάδα που περιπολούσε στην περιοχή της Μάνδρας, στο πλαίσιο των ενισχυμένων περιπολιών που αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν οι έκνομες ενέργειες σε βάρος των πληγέντων, εντόπισε μέσα σε εταιρεία που υπέστη ζημιές από τις πλημμύρες τέσσερα άτομα να αφαιρούν ψυγεία και άλλες συσκευές.

Οι τέσσερις Ρομά, μάλιστα, είχαν παρκάρει κοντά στην εταιρεία και δύο φορτηγά, στα οποία θα μετέφεραν τα κλοπιμαία.
Ο υπουργός Ναυτιλίας υποχθέθηκε κρουαζιερόπλοιο για τη στέγαση των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Μάνδρα για επιθεώρηση δεν βγήκε κάτι καινούργιο να ανακουφίσει στην ουσία τους πληγέντες.