Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ! Η TV ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

"-Επισκέφτηκα τον τέως υπουργό Παιδείας κ. Μπαλτά και του ζήτησα να επαναφέρει τη διάταξη που έδινε τη δυνατότητα....
ίδρυσης παραρτημάτων ελληνικών πανεπιστημίων στο εξωτερικό και μάλιστα του ετοίμασα τη σχετική τροπολογία για να την περάσει.
Μου απάντησε ότι θα το έβλεπε.
Του εξήγησα ότι με τους αδελφούς μας στην Κύπρο θα είναι αμοιβαίο το όφελος. Ένα Κυπριόπουλο αντί να έλθει στο δικό μου τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής που έχει πολύ υψηλή βάση, που αυτό συνεπάγεται ένα κόστος διαβίωσης της τάξης των 12-15 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο, αν πάει το συγκεκριμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Κύπρο, τότε θα πληρώνει μόνο 3 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.
Για μένα θα είναι μια πρόβα διότι αυτό που πραγματικά στοχεύω, αφού λειτουργήσει στην Κύπρο, είναι να το μεταφέρω αυτούσιο στα Τίρανα, στη Σόφια, στο Βελιγράδι παρέχοντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Ήδη στο Πανεπιστήμιο έχω 500 παιδιά από χώρες των Βαλκανίων. Άρα μπορώ να πάω εγώ εκεί.
Η απάντηση που πήρα από τον υπουργό ήταν ότι θα μας κατηγορήσουν για πολιτισμικό ιμπεριαλισμό."

ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Όλο εδω:
http://archive.philenews.com/el-gr/koinonia-anthropoi/443/297812/achilleas-zapranis-stin-ellada-kinoumaste-choris-pragmatiko-programmatismo


Υ.,Γ. Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να γίνει viral και να έχει 1.000.000 αναδημοσιεύσεις στο facebook. Aλλά πού να πείσεις τη μάζα των ηλιθίων του facebook να το κοινοποιήσει, για να το διαβάσουν όλοι και να μάθουν πώς σκέφτονται αυτοί που μας κυβερνούν, πράγμα που είναι απείρως χρησιμότερο από το "δείτε το πριν το κατεβάσουν, φοιτητρια αναστάτωσε με τα βογγητά της τη Λαμία".