Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Συκοφάντες εμπλέκουν τον σύντροφο Σκουρλέτη σε off-shore στον Παναμά !

Ε, είναι δυνατόν, οικογένεια αριστερού αγωνιστή να έχει σχέση με οφσόρ;

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί έγγραφο που ....
εμφανίζει την οικογένεια Σκουρλέτη να κατέχει εξωχώρια εταιρεία στον Παναμά, την LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A., στην οποία φέρεται να εμφανίζεται ως δικαιούχος ο πατέρας του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ «Vassilios George Skourletis»!

Είναι πολλοί βεβαίως εκείνοι οι «καχύποπτοι» που βλέπουν πίσω από την συγκεκριμένη διαρροή, τον ΣΥΡΙΖΑ και το «σύστημα του Τσίπρα» στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο «εκδικούνται» πολιτικά τον Σκουρλέτη για την πολιτική του στάση απέναντι στον Τσίπρα το τελευταίο διάστημα και την έκρηξή του για την πώληση της ΔΕΗ.

Ένα δημοσίευμα του ereportaz τάραξε τα νερά χθες και το οποίο διέψευσε ο εμπλεκόμενος υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης

Όπως έγραψε το «ereportaz.gr» κλέβοντας τον ANTI300 : «Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο, ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά».

Όπως αναφέρει το ereportaz «το έγγραφο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να δούμε την έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πατρός Σκουρλέτη, καθώς επίσης και αν αυτή η εταιρεία στο όνομα Vassilios George Skourletis ανήκει σε μέλος της οικογένειάς του και αν έχει δηλωθεί στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.»

Διάψευση Σκουρλέτη! «Φθηνιάρηδες ή ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία»

Σε «οργισμένη» διάψευση προέβη ο κ. Σκουρλέτης, που κατήγγειλε σε δήλωσή του ότι «τις τελευταίες ώρες διακινείται στο Διαδίκτυο μια «είδηση» που προσπαθεί να με εμπλέξει με κάποια offshore εταιρεία».

«Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή οποιαδήποτε άλλη, ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς μου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω τα γέλια. Βεβαίως είναι ενοχλητικό να αναφέρονται στο πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει πριν από 32 χρόνια (προφανώς οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ το αγνοούσαν)», σημειώνει στη δήλωση ο κ. Σκουρλέτης και καταλήγει:

«Εάν οι συντάκτες του ρεπορτάζ δεν είναι εντελώς φθηνιάρηδες που επιζητούν τα «κλικ» στις ιστοσελίδες τους, τότε κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία, που ενδεχομένως τους χαλάει τη δουλειά».

Περισσότερες αποκαλύψεις εδώ: https://www.scribd.com/user/28295569/ANTI300