Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

O Ερντογάν χαρακτήρισε τον Άσσαντ δολοφόνο

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ με αφορμή την ....
επίθεση με χημικά που έπληξε την επαρχία Ίντλιμπ στη Συρία, αποκαλώντας τον «δολοφόνο» και επιρρίπτοντάς του την ευθύνη για τον θάνατο των δεκάδων αμάχων.

«Περισσότεροι από 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ αυτών περίπου 50 παιδιά (...). Ο Άσαντ ο δολοφόνος! Πώς θα γλυτώσεις από τις κατάρες τους;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε στην Προύσα, ενώ επίσης κατέκρινε τη «σιωπή» της διεθνούς κοινότητας.
«Η υφήλιος που παραμένει σιωπηλή ενώπιον αυτού, τα Ηνωμένα Έθνη που παραμένετε σιωπηλά ενώπιον αυτού: με ποιο τρόπο θα λογοδοτήσετε;» διερωτήθηκε ο Ερντογάν.

Ρωσία: Υπεύθυνοι για τη δηλητηρίαση στη Συρία οι αντάρτες

Μόλυνση που προκλήθηκε από χημικά όπλα των ανταρτών θα χαρακτηρίσει η Ρωσία στα Ηνωμένα Έθνη, την επίθεση με χημικά στη Συρία που προκάλεσε δεκάδες θανάτους, δήλωσε σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

http://www.haberler.com/dha-yurt-erdogan-idlib-de-kimyasal-silah-9463148-haberi/

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.