Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ορεξάτος να βομβαρδίσει όλο τον πλανήτη ο Τραμπ

Αφού πρώτα τα γελοία προπαγανδιστικά ΜΜΕ της Δύσης, πείσουν τους ηλίθιους πολίτες των φασιστικών "δημοκρατιών", ότι πρόκειται για ένα ανώδυνο υπερθέαμα, όπου...
οι "καλοί", που ευλογεί ο Θεός,  σκοτώνουν κινηματογραφικά τους "κακούς" δίκην ηθικών τιμωρών. Από πού νομιμοποιείται μία -οποιαδήποτε- χώρα να επεμβαίνει στρατιωτικά όπου της κάνει κέφι, χωρίς απόφαση του ΟΗΕ; Κάποτε τουλάχιστον γινόταν και καμιά διαδήλωση από την "αριστερά" έτσι για το ονόρε.  Κι όλοι όσοι έβριζαν τον Τραμπ, πριν αναλάβει την εξουσία, τώρα απολαμβάνουν και θα απολαμβάνουν το θέαμα των Αμερικανικών βομβών ! Με χαρακτηριστικότερη περίπτωση βέβαια αυτή του εμετικού ΣΚΑΪ, που αφιέρωνε 8 ώρες την ημέρα με περιγραφές του πώς χούφτωσε πριν 20 χρόνια κάποια στο αιδοίο ο Τραμπ, αλλά τώρα που βομβαρδίζει και κοντεύει να φέρει τον πλανήτη στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου ....μούγγα ο ΣΚΑΪ. Του τελείωσαν οι αρνητικές αναφορές ! Πόσο εμετό να κάνει κανείς στη μάπα των συντελεστών του ΣΚΑΪ για ότι έχουν ξεχάσει κάθε δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και λειτουργούν μόνο ως γελοίοι προπαγανδιστές;


Βίντεο με τη στιγμή του βομβαρδισμού στο Αφγανιστάν κατά του Ισλαμικού Κράτους έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την ισχυρότερη μη πυρηνική βόμβα που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους, την επονομαζόμενη «μητέρα όλων των βομβών».
Σύμφωνα με Αφγανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους Afghan, από τον βομβαρδισμό σκοτώθηκαν 36 τζιχαντιστές του ISIS.
Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ανέβασε το βίντεο στο Twitter, με την επισήμανση πως ο βομβαρδισμός έγινε σε ένα σύστημα από τούνελ και σπηλιές που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές.