Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Εκπρ.Ρωσίας στον Ο.Η.Ε.: "Η επίθεση με χημικά στη Συρία είναι ένα τερατώδες ψέμα, σταματήστε την ελεεινή προπαγάνδα των πολεμοχαρών"

Στις 7 Απριλίου πολεμικά πλοία των ΗΠΑ εξαπέλυσαν παράνομo πλήγμα σε συριακη αεροπορική βάση στη Χομς.  Η δικαιολογία τους ήταν η....
πρόσφατη επίθεση με «χημικά όπλα» εκ μέρους της συριακής κυβέρνησης στην Ιντλίμπ. Το Κρεμλίνο καταδίκασε την ενεργεια ως πράξη επιθετικότητας εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους, καθώς και παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
Εν τω μεταξύ, στα Ηνωμένα Έθνη, οι εκπρόσωποι των δυτικών κυβερνήσεων  προσπαθουν να περάσουν ένα ψήφισμα το οποίο βασίζεται σε πληροφορίες που λαμβάνονται από το πουθενά. Περιλαμβάνει την απομάκρυνση του Άσαντ, έστω και αν δεν ήταν αυτός πίσω από την επίθεση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μόνη πραγματική πηγή πληροφοριών για το τι συνέβη, είναι τα βίντεο που αναρτήθηκαν από τα Λευκά Κράνη, μια διαβόητη οργάνωση προπαγάνδας, όπως αναφέρεται στο συριακό εμφύλιο πόλεμο.

Σε αυτό το βιντεο, η Μαρία Ζαχάροβα καλεί τους αντιπροσώπους Δυτικών χωρών / δημοσιογράφους να ακούσουν τη Ρωσία, και ό, τι έχει να πει. Η επίθεση εναντίον της συριακής κυβέρνησης, όπως και με την επίθεση αερίου στη Ghouta το 2013, το οποίο τροφοδότησε το συριακό εμφύλιο πόλεμο, είναι μα καλη ευκαιρία για τις στρατιωτικές βιομηχανικές των Γερακιων του Πολέμου στις ΗΠΑ, να τοποθετήσουν τα χρήματά τους όπου το στόμα τους.