Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Τρένο ο Απόλλων Καλαμαριάς !

Ενα καθοριστικό βήμα για την άνοδο στην Stoiximan.Gr Football League έκανε ο Απόλλων Καλαμαριάς επικρατώντας την Κυριακή το μεσημέρι με....
2-0 της Δόξας Δράμας στο ντέρμπι κορυφής.

Οι γηπεδούχοι μπροστά σε 2.000 οπαδούς τους που δημιούργησαν εκπληκτικοί ατμόσφαιρα πήραν τη νίκη που τους έφερε στο +4 στην μάχη των δυο ομάδων για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης που θα τους φέρει την επόμενη χρονιά στη Β' Εθνική.

Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε στο ματς χάθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 25’ με τον Μρκτσιάν μετα απο εκτέλεση κόρνερ να πηδάει πιο ψήλα απο όλους και απο την περιοχή του πέναλτι να κάνει την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω απο τα δοκάρια του Καλογεράκη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 36' όταν ο Πόποβιτς πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι του Σικαλιά.


ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΚΥΒΕΛΙΔΗ

Ο Απόλλων Καλαριάς άνοιξε το σκορ στο 54’ όταν η άμυνα της Δόξα Δράμας απομάκρυνε με την μπάλα να φτάνει στον Κυβελίδη ο οποίος έπιασε ένα αριστερό βολέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σικαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 69' με τον Βιτλή να κάνει σέντρα από τα αριστερά και ο Ιγκόρ πήρε την κεφαλιά οπού μπλόκαρε ο Καλογεράκης.

Το 2-0 που έφερε του γηπεδούχους "αγκαλιά" με τη νίκη έγινε στο 71' όταν ο Πόποβιτς μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύκολα τον Σικαλιά.

Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Σαμαράς, Καλογέρης, Γεωργιάδης (71' Χασομέρης), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’λουντόυλου, Πόποβιτς (78' Φάμπιο), Καλαϊτζίδης (83' Χατζηδημητρίου).

Δόξα Δράμας (Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης, Κουρτεσιώτης (56' Παναγιωτούδης), Μρκτσιάν, Λαδάκης, Δουκάκης (46' Παβίσεβιτς), Πινδώνης, Ιγκόρ, Βιτλής (78' Ιόττι), Μαρκόπουλος, Παπαζαχαρίας.