Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Το υπουργείο παιδείας και ειδικότερα η διεύθυνση Φυσικής Αγωγής οφείλει μια απάντηση για τον ανορθόδοξο και εντελώς παράλογο τρόπο ....
διεξαγωγής του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Λυκείων όλης της Ελλάδος.
Το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης κερδίζοντας στο νομό Πιερίας το τοπικό σχολικό πρωτάθλημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση στην οποία κέρδισε το 2ο ΕΠΑΛ Μουδανιών με σκορ 3-1.
Στην επόμενη φάση νίκησε στα πέναλτι 6-5 το ΕΠΑΛ Νάουσας και προκρίθηκε στην φάση των ομίλων ανάμεσα στις περιφέρειες. Ήρθε ισοπαλία 1-1 με το 4ο ΓΕΛ Χαλκίδας και νίκησε το 2ο ΓΕΛ Λάρισας με 3-1.
Επειδή το υπουργείο δεν πλήρωσε την μετακίνηση του 2ου ΓΕΛ Λάρισας στην Χαλκίδα για τον τελευταίο αγώνα του ομίλου κι επειδή το 2ο ΓΕΛ Λάρισας είχε ήδη αποκλειστεί δεν πήγε στην Χαλκίδα κι έτσι κατοχυρώθηκε ο αγώνας υπέρ του 4ου ΓΕΛ Χαλκίδας με σκορ 3-0.
Και εδώ είναι το παράλογο του πράγματος. Μια ομάδα που δεν ηττήθηκε ποτέ μέσα στο γήπεδο να αποκλείεται από την επόμενη φάση και να προκρίνεται μια ομάδα επειδή πήρε τον αγώνα στα χαρτιά από υπαιτιότητα και ανευθυνότητα του υπουργείου Παιδείας που δεν πλήρωνε την μετακίνηση των μαθητών.
Είναι μεγάλο κρίμα μαθητές που απέδειξαν στην πράξη σαν άτομα και σαν σύνολο ότι έχουν την δυνατότητα να φτάσουν πολύ ψηλά, να καταστρέφουν τα όνειρά τους από την αναλγησία κάποιων υπευθύνων. Ελπίζουμε κάποιος υπεύθυνος να λύσει το θέμα άμεσα!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ