Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Τι γίνεται με τα σχολια ;

Επειδή ρωτάτε εύλογα, τι γίνεται με τα σχολια στο makpress:


τα σχολια έκλεισαν μόνο για αυτές τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα , λόγω απουσιών ...λογοκριτών και συντακτών. Όπως ξέρετε είμαστε ερασιτεχνικο μαγαζί φίλων και το αφεντκό δεν πληρώνει αργίες και νυχτερινα!

Δεν θέλαμε να τα αφήσουμε στην αυτοδιαχείριση, όπως τα καλοκαίρια, επειδή το τελευταίο δίμηνο υπήρξαν πολλές προσωπικές κόντρες και παράπονα εκατέρωθεν, για "κατάχρηση φιλοξενίας" και θα γινόταν εμφύλιος.

Tα σχόλια θα επανέλθουν πολύ σύντομα, με επεξήγηση των κανόνων και με άρση αποκλεισμού όλων. Λίγη υπομονή για μερικές ώρες ή ημέρες, καθώς συσκεπτόμαστε για τους κανόνες, που θα οδηγούν κάποιον στον αποκλεισμό....

Η πρώτη μας ανάρτηση μετά το άνοιγμα, θα είναι αφιερωμένη σε προτάσεις σας, για το πότε πρέπει να αποκλείεται ένας σχολιαστής από ένα blog. Θα ασχοληθούμε, με τη βοήθειά σας, μερικές ημερες με τους κανόνες σχολιασμού, ώστε να μην έχουμε δεκάδες e-mails όπως τον τελευταίο καιρό με αίτημα "μπανάρετε αυτόν, δεν βλέπετε ότι είναι κλίκα;" κ.λ.π. Το makpress δεν είναι survivor για να ψηφίζουμε ποιός θα φύγει. Να βάλουμε κανόνες και να μη χρειαστεί ποτέ να αποκλειστεί κανείς. Αλλά να μην τραβιόμαστε κιόλας στις εισαγγελίες, εξαιτίας σχολίων....

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.