Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Έτοιμες οι ΗΠΑ για πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα


Τα main stream media των ΗΠΑ προε-ετοιμάζουν την κοινή γνώμη της χώρας (και την παγκόσμια), για ένα ακόμη...


....μάθημα ηθικής (κάπως έτσι παρουσιάζουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ τα ΜΜΕ), αυτή τη φορά στην κομμουνιστική χώρα.

Ο τρόπος είναι γνωστός: αρχίζουν να γράφουν ότι η Β.Κορέα αδιαφορεί για τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ, ή πιο απλά "πουλάει τσαμπουκά", για να δημιουργήσουν το έδαφος αποδοχής των εγκλημάτων πολέμου που κάνει το στρατιωτικο κατεστημένο των ΗΠΑ, εναντιον μικρότερων και πιο αδύναμων χωρών.

Στα δικά μας

Η πλάκα στο εσωτερικό είναι ότι οι ...κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταδίκασαν την "ιμπεριαλιστική επίθεση" των ΗΠΑ στη Συρία, θα έχουν νέο συνειδησιακό πρόβλημα, καθώς, έτσι πως το πάνε σε λίγο θα φοράνε και κονκάρδα των ΗΠΑ και θα κοιμούνται με την αφίσα του Τραμπ....

κ.Παπαδημούλη, που αποκαλούσατε "φασίστα" τον Τραμπ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και αγνώστων προθέσεων, τι είπατε για το βομβαρδισμό της Συριακής βάσης, που δεν είναι πρόθεση, αλλά πράξη;

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.