Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Επέτειος χούντας

21-4-1967, ξεκινούσε η Αμερικανοκίνητη χούντα, που επέβαλλαν οι Αμερικανοί για να μην πέσει η Ελλάδα στα ....
δίχτυα του κομμουνισμού και την επιρροή της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά να μείνει στη στοργική αγκαλιά των Αμερικανών ιμπεριαλιστών.Αυτά, αντί άλλων κειμένων, για να υπενθυμίσουμε ότι τα παραπάνω έλεγαν οι συριζαίοι, που "αμερικανοκίνητη" την ανέβαζαν όσο ήταν μικρό κόμμα, "αμερικανοκίνητη" την κατέβαζαν,. αλλά μόλις πήραν την εξουσία και λίγδωσε το αντεράκι τους, ξεχάσαν και τα "αμερικανοκίνητη" και τα "ιμπεριαλιστικά".


Αυτό είναι το σημαντικότερο μάθημα από την επέτειο. Το πώς μεταλλάσσεται ένας αντιαμερικανός αριστερός επαναστάτης όταν πάρει την πολυπόθητη εξουσία στα χέρια. Για αυτό, σημασία για κάθε πολιτικό γεγονός, είναι το πώς το ερμηνεύεις ΕΣΥ προσωπικά κι όχι πώς θέλουν να σου το ερμηνεύσουν οι φωστήρες. Διότι οι φωστήρες, θα κάνουν κωλοτούμπα 180 μοιρών αν κρίνουν ότι τους βολεύει καλύτερα, στην καριέρα τους.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.