Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Οι ειδήσεις κομήτες και η αμετακίνητη ηλιθιότητα…

Σαν τους κομήτες…
Κάθε 6 μήνες περίπου επανέρχονται οι ίδιες κλασικές μούφα ειδήσεις και παρόλο που κάθε φορά αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως δεν ισχύουν, αναπαράγονται ...
με την ίδια αμείωτη ένταση! Σαν τσουνάμι !!

Και επιβεβαιώνουν απλά την ηλιθιότητα που παραμένει αμετακίνητη και χαρακτηρίζει ένα ανεκπαίδευτο μα κυρίως (σε μεγάλο του ποσοστό κι αυτό είναι το χειρότερο) ανεπίδεκτο μαθήσεως διαδικτυακό πληθυσμό, ανίκανο όχι να ψάξει αλλά το πιο απλό…
Να αντιληφθεί με μια δεύτερη ανάγνωση και λίγη σκέψη πως αυτό που πιστεύει ή διαβάζει δεν μπορεί να ευσταθεί!

Αναδημοσιεύει η άλλη (στα σοβαρά) για πολλοστή φορά αυτή την μούφα που κυκλοφορεί κατά καιρούς για Facebook επί πληρωμή και πως με μια ανάρτηση της εναντιώνεται και δεν το αποδέχεται ενώ αν δεν την κάνει θα πληρώνει !!

Λες και μέχρι τώρα το έχει δωρεάν -με το φτωχό μυαλό της- επειδή δεν δίνει άμεσα χρήματα και ο Ζάκερμπεργκ έγινε δισεκατομμυριούχος γιατί πούλησε εξωγήινη τεχνολογία στην Αμερικάνικη κυβέρνηση….

Στο καπάκι αναδημοσιεύει ο άλλος την μεγαλύτερη ηλιθιότητα !
Αυτό το κείμενο με τις ασυναρτησίες και την χάλια (στην τελευταία έκδοση την διόρθωσαν λιγάκι) μετάφραση για δήθεν αλλαγές απορρήτου, συνθήκες της Ρώμης και άλλα τέτοια χαζά.
Για μια υποτιθέμενη αλλαγή που θα κάνουν χωρίς ενημέρωση (!!!!) και όλα όσα ανέβασαν οι χρήστες στο Facebook θα γίνουν δημόσια σε όλους και πως με μια απλή δήλωση στη σελίδα του πως δεν το επιτρέπει, πιστεύει πως κατοχυρώνεται νομικά !!!

Κι αν τους πει κάποιος φίλος τους που ενδιαφέρεται να μην γελάνε οι άλλοι μαζί τους, να μην εκτίθενται πιστεύοντας ο,τι μπαρούφα κυκλοφορεί, τον στέλνουν αδιάβαστο γιατί του πετάνε συνήθως ένα «ας είμαστε καλυμμένοι«…. (!!!!!!)

Που μάλλον είχαν όντως καλυμμένο με κάτι τον εγκέφαλο τους όταν έπρεπε να πάρει τις κατάλληλες πληροφορίες-γνώσεις ώστε να γίνει λειτουργικός και σε άλλα θέματα πέρα από τα ενστικτώδη (αναζήτηση αναπνοής και φαγητού) αλλά ούτε και ενδιαφέρονται να δουν μήπως χωράει να δεχθεί μια αναβάθμιση, μια ενημέρωση, κάτι βρε αδελφέ!

Έτσι, δεν είναι καθόλου παράξενο που πιστεύουν πως μια ανάρτηση-δήλωση ακυρώνει το νομικό κείμενο-συμφωνία που υπέγραψαν όταν έκαναν κλικ πως αποδέχονται τους όρους εγγραφής, ΑΑΑΑΑΝ ήταν πραγματικότητα κάτι τέτοιο…

Σαν να υπογράφεις δάνειο με μια τράπεζα και στην πορεία να σταματάς να πληρώνεις στέλνοντας ένα απλό χαρτί που λες πως δεν συμφωνείς πλέον με τους όρους και να πιστεύεις πως είσαι καλυμμένος !!!

Και λίγο πιο πριν ή λίγο μετά τους βλέπεις (όσους δεν το πιστεύουν και αυτό) να σχολιάζουν αρνητικά τους οπαδούς του Σώρρα που πιστεύουν πως απέκτησε τα 3 τρις πουλώντας αρχαιοελληνική τεχνολογία στην NASA και τους κοροϊδεύουν που πήγαιναν με τα εξώδικα για τα 600 δις στις εφορίες…

Σαν ταξιδιώτες σε ένα τεράστιο διαστημόπλοιο χωρισμένο σε τομείς, όπου οι ηλίθιοι ενός τομέα κοροϊδεύουν τους ηλίθιους ενός άλλου τομέα.

Καθόλου παράλογο λοιπόν, οι κυβερνήτες που επιλέγονται για το διαστημόπλοιο να είναι ανίκανοι, με τέτοιους -διαδικτυακούς χρήστες/κατοίκους/πολίτες/ψηφοφόρους- επιβάτες και το διαστημόπλοιο, μαζί και με τους υπόλοιπους (την μειοψηφία που ευθύνεται στο ότι δεν μπόρεσε να αλλάξει τις ισορροπίες) να είναι χαμένο στο διάστημα…

https://365meres.wordpress.com/2017/04/01/oi-eidiseis-komites-kai-h-ametakinhth-hlithiotita/