Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ρέστα του έδωσε ο φαφλατάς Κουρής στην Επιτροπή της Βουλής

Έδινα 100.000 ευρώ το ΜΗΝΑ σε δημοσιογράφο του ΑΛΤΕΡ
Όπως πάντα, είναι απολαυστικό να βλέπεις αυτόν τον φλύαρο παπατζή να μιλάει, γιατί ..τα "κόβει χοντρά". Εξέφραζε συνεχώς τη βεβαιότητά του για το ότι ΟΛΑ τα....
δάνεια εφημερίδων και καναλιών, δόθηκαν μετά από εντολές Πρωθυπουργών, Υπουργών Οικονομικών και Τύπου και μάλιστα αυτό ισχύει -όπως είπε- από τη δεκαετία του '60. Και προφανώς έλεγε αλήθεια. Μόνο που, όταν ένας βουλευτής τον ρώτησε "όλα;", απάντησε "όλα", αλλά ο βουλευτής (Μαυρωτάς από το Ποτάμι) του την έφερε ! Του λέει "δηλαδή και σήμερα γίνεται αυτό;" (εννοώντας αν και ο Τσίπρας παρεμβαίνει), ο Κουρής έμεινε ...Παυλόπουλος !
Ξεροκατάπιε, είπε "δύσκολη ερώτηση", ξαναξεροκατάπιε και είπε το "αστείο":
"ε, όλο και κάποιο τηλέφωνο θα πέφτει".

Κατά τα άλλα, είπε πως όταν είχε το ALTER πλήρωνε 100.000 ευρώ το ΜΗΝΑ σε έναν δημοσιογράφο (ε, προφανώς τον Χατζηνικ) και είπε ονομαστικά, ότι έδινε 50.000 ευρώ στον Γιώργο Αυτιά.

Κατηγόρησε τους πρώην συνεταίρους του στο ΑΛΤΕΡ Γιαννίκο και Αθανασούλη ως μεγάλους απατεώνες, είπε ότι για όλα τα δεινά της χώρας φταίνε οι "σημιτάνθρωποι" και αναφέρθηκε σε αγοραπωλησίες καναλιών με τρελά λεφτά (τα δισεκατομμύρια πέφτανε βροχή, ζαλιστήκαμε).

Είπε τέλος ότι σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ (παλιά ήταν ΠΑΣΟΚ, μετά έγινε Καραμανλικός, γενικώς όπου φυσάει ο άνεμος).

Για τους νεώτερους, ο Κουρής είναι με μια φράση: ένας εκδότης που πάντα γλείφει όποιο πιστεύει ότι έχει ή θα έχει την εξουσία και τον παρά. Κλασικός σαλτιμπάγκος καταφερτζής, που πουλάει τρέλα.
Σήμερα έχει την εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ, που λιβανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, χειρότερα από ότι η γνωστή παρουσιάστρια της Β.Κορέας τον ηγέτη της και προκαλεί αρκετό γέλιο στους έλληνες, με τα πρωτοσέλιδά της.