Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

"Πλακώθηκαν" Κωνσταντοπούλου και Παππάς

Την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η αναφορά του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, για την πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και μητέρα της Προέδρου της Βουλής, Λίνα Αλεξίου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής,...
ο υπουργός Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στη διαδικασία επιλογής των μελών του ΕΣΡ, υπαινισσόμενος ότι υπάρχει ευθύνη στη Βουλή που δεν έχει διορίσει τα υπολειπόμενα τρία από τα επτά μέλη του ΕΣΡ.
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του Νίκου Παππά, ο οποίος φώναξε ότι «κάποιοι έχουν συγγενείς τους στο ΕΣΡ».
Προς απάντηση, η κ. Κωνσταντοπούλου παρενέβη και επισήμανε ότι «δεν επιτρέπω να σπιλώνει κανείς το πρόσωπο της κ. Αλεξίου».
Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής, η Λίνα Αλεξίου διορίστηκε στο ΕΣΡ το 2011 και δεν την πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για άνθρωπο, συνέχισε, που δεν δέχεται και δεν θα δεχόταν παρεμβάσεις από κανέναν, ούτε από συγγενείς της, ούτε από κανέναν.
«Εάν σύντροφε Στέλιο αυτά είναι τα όπλα για να δώσουμε τον πόλεμο, έχουμε πρώτα ηττηθεί μέσα μας» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Εν συνεχεία παρενέβη εκ νέου ο Νίκος Παππάς επαναλαμβάνοντας ότι η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής πρέπει να προχωρήσει άμεσα ώστε να αποκτήσει το ΕΣΡ νόμιμη σύνθεση.
«Η θητεία όλων των μελών του ΕΣΡ έχει λήξει. Δεν μπορούμε να καθυστερούμε και έχω και προσωπική ευθύνη ως αρμόδιος υπουργός να κάνω τα πάντα ώστε η σύνθεση του ΕΣΡ που θα αποδώσει τις άδειες τις νόμιμες, να έχει νόμιμη σύνθεση» κατέληξε.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου