Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ

Βλέπαμε ολοι στις ειδήσεις σε μπλογκς παντού επιχειρηματιες των νησιών της ΒΑΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ να ...
κλαίγονται λόγω capital controls και να διαμαρτύρονται για την μείωση των τουριστών
Τελικα καταλάβαμε γιατι στεναχωριοντουσαν ........έχασαν τα θύματα τους τουρίστες ιδιως τους ξένους που ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και ετσι εμεις οι ΜΑΚΑΚΕΣ πληρώνουμε δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη λόγω αυτών των μπαταξήδων αυτών πο ΞΕΦΤΥΛΛΙΖΟΥΝ την Πατριδα μας με τις απατεωνιές τους
Και μην βγει κανεις να τους υπερασπιστεί με στυλ δεν ειναι ολοι ίδιοι και τέτοια
Πήγα εγω ο ίδιος Χαλκιδική βενζινάδικο σουβλατζίδικο ψιλικατζίδικο beach bar φούρνος ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 που διαμαρτυρήθηκα μου την είπαν κιόλας .....2 μήνες δουλεύουμε ολο κι ολο αν κόβουμε και αποδείξεις μεσα μπαίνουμε!!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ 3 μήνες οτι προλάβουμε κι αρπάξουμε και χωρίς αποδείξεις μην χρειαστεί να αποδώσουμε και ΦΠΑ
Και μετα μας φταίνε τρόικα ευρωπαίοι Μερκελ κλπ
Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!!!!
500 έλεγχοι 270 παραβάσεις ........ΘΕΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ??????1 στους δυο επιχειρηματιες φοροδιαφεύγει !!!!!!!!
ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟ...,,,,,,,,,

Στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου έτους 2015 και για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ανακοινώνει ότι μετά από επιτόπιο έλεγχο που διενεργήθηκε από τη Δ.Ο.Υ. Θήρας, διαπιστώθηκε ότι επιχείρηση δραστηριότητας λιανικού εμπορίου κοσμημάτων-τουριστικών ειδών στη Σαντορίνη κατείχε και χρησιμοποιούσε αδήλωτη Φορολογική Ταμειακή Μηχανή, η οποία και κατασχέθηκε από υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ..

Επίσης, μετά από επιτόπιο έλεγχο που διενεργήθηκε από τη Δ.Ο.Υ. Μυκόνου, διαπιστώθηκε ότι επιχείρηση δραστηριότητας οβελιστηρίου-αναψυκτηρίου στην περιοχή Βούγλι Μυκόνου χρησιμοποιούσε αδήλωτο φορολογικό μηχανισμό, ο οποίος και κατασχέθηκε από τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ.

Σημειώνεται ότι, προς περαιτέρω διερεύνηση του πλαισίου λειτουργίας των επιχειρήσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση εξεύρεσης αδήλωτων ταμειακών μηχανών και παρέχονται οι κατάλληλες οδηγίες προς τις Δ.Ο.Υ., ώστε να κλιμακωθούν οι έλεγχοι νομιμότητας.

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥ !!!!!!!!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου