Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: "Ευχαριστώ Γιάννη Μπουτάρη"


Ελλάδα, η χώρα όπου ένας Υπουργός, ευχαριστεί εγγράφως τον Δήμαρχο, επειδή μάζεψε τα σκουπίδια έξω από το Υπουργείο!
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος... και Καθαριότητας, κ. Αθανάσιο Παππά, απέστειλε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με αφορμή τον καθαρισμό, την απολύμανση και τη διαμόρφωση-διαγράμμιση του περιβάλλοντα χώρου του ΥΜΑΘ από τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.




Αναλυτικά η επιστολή:
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να εκφράσω επίσημα τις ευχαριστίες μου προς εσάς , προς το Δήμο Θεσσαλονίκης και προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, κ. Αθανάσιο Παππά, για την πολύτιμη αρωγή και ουσιαστική συμβολή στον καθαρισμό, στην απολύμανση και στη διαμόρφωση-διαγράμμιση του περιβάλλοντα χώρου του Διοικητηρίου. Οι ευχαριστίες μου απευθύνονται σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης και τους υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την άμεση ανταπόκρισή τους αλλά και για την άψογη αποπεράτωση των εργασιών που τους ανατέθηκαν, και που αναδεικνύουν το ιστορικό κτήριο ως ένα πραγματικό κόσμημα της Θεσσαλονίκης.

Με τα παραπάνω, πιστεύω , ότι μεταφέρω τα αισθήματα όλων των υπηρετούντων στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης). Όπως καλά γνωρίζετε, για όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη το Διοικητήριο αποτελεί σημείο αναφοράς. Όσοι το υπηρετούν έχουν υποχρέωση να το διαφυλάξουν, να το προστατεύσουν, αλλά και να το αναδείξουν, τιμώντας κατά το ελάχιστο την ιστορική του σημασία στη διαδρομή του χρόνου.

Κύριε Δήμαρχε, το έμπρακτο ενδιαφέρον σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και πιστεύουμε ότι επιβεβαιώνει την εποικοδομητική και επωφελή για όλους μας συνεργασία, με σκοπό να παραδώσουμε στο αύριο μια καλύτερη και ομορφότερη σε όλους τους τομείς Θεσσαλονίκη, αλλά και ευρύτερα τη Μακεδονία και Θράκη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου