Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σάββας Αναστασιάδης : "Άλλα λένε κι άλλα κάνουν"

Σάββας Αναστασιάδης « Είμαστε προβληματισμένοι με την Κυβέρνηση. Έξη μήνες μετά εξακολουθούν να αντιφάσκουν. Άλλα λένε και άλλα...
κάνουν. 33 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταθέσαμε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Επικρατείας, , Οικονομίας και Οικονομικών , από τους οποίους ζητάμε να μάθουμε για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει η Κυβέρνηση για την καλύτερη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τα οφέλη που θα έχει η Ελληνική Οικονομία, για την σύμβαση αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και ιδιωτικοποιήσεων που σχεδιάζει η κυβέρνηση ……..»

Οι 33 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζουν στην ερώτηση για το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης σχετικά με την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων με αποτέλεσμα την αναβάθμισή τους από τη μία και τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας από την άλλη. Με το θέμα της ερώτησης « Μπερδεμένα καλώδια οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» δίνουν έμφαση στις αντιφατικές δηλώσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες με την σύγχυση, το έλλειμμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που δημιουργούν σε κοινωνία και επενδυτές, προκαλούν ένα τεράστιο κόστος για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου