Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μεγάλο ματς στην Τούμπα απόψε

Στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ρίχνονται απόψε ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, που απέναντι σε....
Σπάρτακ Τρνάβα και ΑΙΚ Στοκχόλμης αντίστοιχα θα επιδιώξουν να πάρουν αποτέλεσμα που θα ενισχύει τις πιθανότητές τους, ενόψει των αγώνων ρεβάνς.
Ο ''Δικέφαλος'', που έχει φτάσει ως εδώ αποκλείοντας στον προηγούμενο γύρο τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, θα υποδεχθεί τους Σλοβάκους στη ''θερμή'' από την εμφάνιση και νίκη (6-0) απέναντι στους Κροάτες Τούμπα στις 20:00 (Novasports 1).
Ο ΠΑΟΚ βασίζει πολλά στην απόδοση του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος πάντως αποτελεί και το μεγάλο ερωτηματικό για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης καθώς θέλει να επιστέψει στην Ισπανία για να παίξει στη Λα Κορούνια, ενώ ο Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει στους Ρατς και Γκολάσα.
Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσει στην πρωτεύουσα της Σουηδίας η προσπάθεια του Ατρόμητου (21:00, Novasports 2) να βρεθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης για να διεκδικήσει πρόκριση στους ομίλους.
Προτεραιότητα του τεχνικού της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, όπως ο ίδιος δήλωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου, αφενός είναι οι παίκτες του να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους και αφετέρου να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ.
Το μειονέκτημα για το σύλλογο των δυτικών προαστίων σε σύγκριση με την ΑΙΚ είναι ο βαθμός ετοιμότητας, αφού την ώρα που για τον Ατρόμητο είναι το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι, οι Σουηδοί βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση εδώ και πολύ καιρό, αφού ήδη μετρούν 17 (!) αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (Allsvenskan) της χώρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου