Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Πρώτη (και τελευταία) φορά αριστερά

Γράφει ο Βασίλης Παρλάφτης
Τι μάθαμε από την διακυβέρνηση της αριστεράς τους τελευταίους μήνες; Πρώτον μάθαμε ότι βολεύουμε και εμείς τα δικά μας παιδιά για να κάνουμε κομματικές ορδές σε ΔΕΚΟ και δημόσιο.
Μάθαμε ότι δεν πειράζει να έρχονται χωρίς καμία αντίδραση καραβιές λαθρομεταναστών που τους ονομάζουμε αδιακρίτως πρόσφυγες, ανάμεσά τους με βάση τις πιθανότητες και Ισλαμιστές εν υπνώσει.

Μάθαμε ότι μπορούμε να έχουμε τις σπιταρώνες στην Αίγινα και τις καταθέσεις στο εξωτερικό, στις συνόδους κορυφής όμως πάμε ντυμένοι με εκδρομική περιβολή και χωρίς γραβάτες διότι άλλως η Κουβανική πρεσβεία δεν θα μας στείλει συγχαρητήρια.

Μάθαμε ότι μπορούμε να προσβάλουμε με μαγκιά τον καλεσμένο πρόεδρο του Eurogroup ενώ οι διαπραγματεύσεις όσο σκληρές και αν είναι διεξάγονται πάντοτε κεκλεισμένων των θυρών και όχι μπροστά στις κάμερες για να τροφοδοτήσουμε την φυσική ψευτομαγκιά του Έλληνα. Αυτό το τελευταίο το πληρώσαμε με εικονικό πνιγμό, καταλάβαμε ποιος είναι ο μάγκας και ποιος ο δάγκας.

Τέλος παραδώσαμε νέα ήθη στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, με μία πρόεδρο που περέδωσε ρεσιτάλ προεδρίας και έχει γίνει και ringtone στα κινητά. Νά'σαι καλά ρε Ζωή, κάθε φορά που μαλώνω με την πεθερά μου και την γυναίκα μου λέω και στις δύο:

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου