Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στην φυλακή ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης οπαδών του Ολυμπιακού

 Προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Πρόκειται για τον «Κοντό», στον οποίο ....αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην εξέλιξη των επεισοδίων.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ethnos.gr, θεωρείται και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού. Ο 40χρονος κατηγορούμενος ,σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την εμπλοκή του στα επεισόδια.


Τα στοιχεία της δικογραφίας

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο προφυλακιστέος συνεργάστηκε με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, και ήταν εκείνος που «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κατηγορούμενος αποδίδει την εμπλοκή του στην υπόθεση στην άρνηση του να τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που του προτάθηκε, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για τα οποία, όπως φέρεται να αναφέρει, δεν είχε καμία γνώση. Επιπλέον, υποστηρίζει πως έχει μπει στο στόχαστρο και οπαδών του Ολυμπιακού , στο «παιχνίδι» ανταγωνισμού για το ποιοι θα έχουν αποφασιστική επιρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου