Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Το VMRO έδειξε πώς ακριβώς θα κινηθεί σε σχέση με την Ελλάδα - άρθρο makpress


 Επειδή ξέρετε ότι ξέρουμε καλύτερα από κάθε άλλο Έλληνα το ζήτημα, θα τα πούμε συνοπτικά:

Το (δήθεν) εθνικιστικό κόμμα, που ήρθε με φόρα να καταργήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ακριβώς με την ίδια φόρα που είχε έρθει ο Αντρέας Παπανδρέου να διώξει τις βάσεις, θα κάνει ό,τι όλοι οι παπατζήδες όταν ...

έχουν απέναντί τους αμερικανικά ή εβραϊκά συμφέροντα; κωλοτούμπα. Μια τεράστια κωλοτούμπα. Φυσικά δεν θα συγκρουστεί με το ΝΑΤΟ και τους εβραίους σοφούς (Νίμιτς κλπ) που έγραψαν τη συμφωνία και την έδωσαν στον Τσίπρα να την υπογράψει χωρίς να τη διαβάσει.

Στο εσωτερικό όμως είναι αναγκασμένοι να πουλάνε πατριωτισμό , δηλαδή το γνωστό σανό στα πρόβατα. Θα χρησιμοποιούν συνεχώς τη λέξη "Μακεδονία" για να δείξουν ότι αντιστέκονται στο "ξεπούλημα και την προδοσία του Ζάεφ, που πούλησε το ιερό όνομα Μακεδονία και δέχθηκε το επαίσχυντο Βόρεια Μακεδονία".

Πάρτε μια γεύση, από το πόσες φορές χρησιμοποιούν το νέτο σκέτο Μακεδονία στις ομιλίες τους, μετά τη νίκη τους, στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Κάθε δυό λέξεις και ...τσουπ ! "Μακεδονία", για να δείξουν ότι είναι πατριωταράδες. Φυσικά, θα καταπιούν την καταγγελία της συμφωνίας, όπως την κατάπιαν στην Ελλάδα οι νεοδημοκράτες πατριωταράδες. Μόνο που στο εσωτερικό θα δημιουργήσουν "κύμα περηφάνιας" στο λαουτζίκο, που θα ακούει στο σκέτο "Μακεδονία" και θα ευφραίνεται η καρδιά του.

Η ελληνική κυβέρνηση φυσικά -με τη σειρά της- θα καταπίνει καθημερινά (και αγόγγυστα) τις παραβιάσεις της συμφωνίας. Θα αυξηθούν τα αυτοκίνητα από τα Σκόπια, που θα ξηλώσουν το (υποχρεωτικό από τη συμφωνία) ΝΜ και θα ξανακολλήσουν το ΜΚ. Θα γεμίσει η Χαλκιδική με ΜΚ αυτό το καλοκαίρι.

Αυτοί λοιπόν θα καταπιούν την "καταγγελία της προδοσίας", όπως την έλεγαν προεκλογικά και η Ελλάδα θα βαρεθεί να καταπίνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τις "μαγκιές" τους.

Δείτε κι αυτά (κάντε μετάφραση google) και θα καταλάβετε:

https://vmro-dpmne.org.mk/%d0

https://vmro-dpmne.org.mk/%d0%bf%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου