Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη ....μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων!

Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και η επίσημη τοποθέτηση των τελευταίων κυβερνήσεων Τσίπρα – Μητσοτάκη, σε όλους τους αντιδρούντες, ήταν πως είναι ψεκασμένοι!

Δυστυχώς όμως κάθε ημέρα μας δικαιώνουν οι ίδιοι! Αποδεικνύουν πως “πούλησαν” σε ένα ανύπαρκτο κρατίδιο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους ξένους επικυρίαρχους της χώρας μας (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ), το όνομα τη γλώσσα, τον πολιτισμό της Μακεδονίας μας!

Γιατί η Μακεδονία είναι μία και ελληνική!

Άλλωστε εμείς αναγνωρίζουμε πέραν της ελληνικής Μακεδονίας και τον μακεδονικό χαλβά!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, να μπούμε στο ζουμί της υποθέσεως!

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών αποτελεί Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, εγγεγραμμένη στο Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

To εν λόγω ΙΔΑΦΚ λοιπόν διοργανώνει έξυπνο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για υπαλλήλους της κεντρικής και τοπικής αυτοδιοίκησης, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 και από ώρας 19:00 – 21:00!

Η πρόσκληση δε αναφέρει εκτός των άλλων τα παρακάτω:

https://idafk.blogspot.com/2024/05/setoff-smart-education-and-training.html

«…Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα σε πέντε (5) διαφορετικές γλώσσες!

Ελληνικά, Αγγλικά, Μακεδονικά, Ισπανικά και Γαλλικά και απευθύνεται σε πληθώρα στελεχών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, όπως τους υπαλλήλους της Κεντρικής Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμοι, Περιφέρειες και Κεντρική Κυβέρνηση)! Πρώτους αποκριτές (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, ΛΣ – ΕΛΑΚΤ), προσωπικό Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσίας Ασφαλίσεως (ΙΕΠΥΑ), τεχνικούς, εκπαιδευτές, πραγματογνώμονες, εθελοντές»!

Δηλαδή αναφέρουν όλη την Ελλάδα και όλους Έλληνες και Ελληνίδες!

Ναι γιατί όλοι πρέπει να εμπεδώσουν πως υπάρχει “Μακεδονική γλώσσα” και η οποία ομιλείται από τους Σκοπιανούς!

Τόση μεγάλη προδοσία από τις κυβερνήσεις Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ντροπή σας!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου