Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Η άποψή μας για το ματς του αιώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ

 Απλά είναι τα πράγματα. Ο Άρης δεν έχει κανένα άγχος για το συγκεκριμένο ματς, θα παίξει απλά όπως σε κάθε αγώνα. Δεν απαιτούμε να κάτσει να χάσει, όπως δεν θα καθόμασταν εμείς, αν ο Αρης χρειαζόταν νίκη μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι.... πολύ καλύτερη ομάδα. ΟΛΑ τα φώτα είναι στον ΠΑΟΚ και μόνο σε αυτόν. 

"Παίζεις κερδίζεις, δεν παίζεις δεν κερδίζεις" κι ο Άρης δεν φταίει σε τίποτε. Αν χάσουμε, κακό του κεφαλιού μας. Τίποτε απολύτως δεν μας χωρίζει με τον κόσμο του Άρη, ούτε με την ομάδα! Δεν έχουμε την απαίτηση να καθίσουν να χάσουν. Λογικό είναι να θέλουν να μας κερδίσουν! ΜΟΝΟ ο εαυτός μας , μας νοιάζει. Από τον Άρη δεν έχουμε καμιά απαίτηση και ξέρουμε ότι θα παίξει όπως κάθε φορά για τη νίκη, για την ιστορία του. Υποχρέωσή μας είναι να είμαστε απλά ΠΑΟΚ οπότε η νίκη είναι αυτονόητη, λόγω διαφοράς κλάσης. 

Αν δεν είμαστε ΠΑΟΚ και πάθουμε για δέκατη φορά το γνωστό ψυχολογικό κοκομπλόκο, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΡΗΣ. Δεν κοιτάμε ΚΑΘΟΛΟΥ τον Άρη, κοιτάμε μόνο (ΜΟΝΟ!) τα δικά μας παιδιά. Το πιο απλό ματς όλων των εποχών είναι. Ούτε παρασκήνιο, ούτε φανατισμοί, ούτε διαιτησίες, ούτε λαδώματα, ούτε τίποτε. Να παίξουμε καλά , να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα και να συγχαρούμε μετά τον Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Κάφροι πάντα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, αλλά δεν θα κρίνουν την κατάσταση αυτοί. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ήρεμος και ΞΕΡΕΙ ότι ΟΛΑ είναι στο χέρι μας και πως αν χάσουμε αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι 100% δική μας ευθύνη και 0% του Άρη. Κι ο Άρης να μην ήταν , θα ήταν η Λαμία. Τι, θα καθόταν να έχανε; Κι αυτή , όπως όλοι, θα έπαιζε για τη νίκη. Δεν υπάρχει Άρης στην εξίσωση, αντίπαλος είναι ο εαυτός μας.


(απάντησή μου σε φίλο οπαδό του Άρη)

Β.Π.

Υ.Γ. Παικτικά, φοβόμαστε τον κύριο στη φωτο. Ας βρει τρόπο ο Ρουμάνος να τον εγκλωβίσει, απόντος του Κουλιεράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου