Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

"Δημοτική αστυνομία: Κηφήνες που πρέπει να απολυθούν όλοι"

Γειά σας,

Είμαι αναγνώστης σας και σας στέλνω αυτό το email με την παράκληση να δημοσιευτεί.

Θέλω να μιλήσω για την δημοτική αστυνομία, όχι μόνον της Θεσσαλονίκης αλλά όλης της χώρας.
Όπως ίσως ξέρετε οι θέσεις των δημοτικών αστυνομικών είχαν καταργηθεί την 23/9/2013 με τον νόμο 4172/2013, και οι υπάλληλοι αυτοί είχαν ενταχθεί στο τότε πρόγραμμα κινητικότητας.
2 χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2015 οι υπάλληλοι αυτοί επαναπροσλήφθηκαν με απόφαση της σημερινής κυβέρνησης.
'Εκτοτε διαβάζω πως καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κλήσεις. Είναι σα να υπάρχει κάποιος άτυπος διαγωνισμός μεταξύ των Δ.Α όλης της χώρας για το ποιος θα κόψει τις περισσότερες.
Δείτε ενδεικτικά άρθρα :
735 κλήσεις σε ένα μήνα από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου
Ρεκόρ για την Δημοτική Αστυνομία Αθήνας – Κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων
Η κλήση σας προωθείται. Περάστε να πληρώσετε
Η Δημοτική Αστυνομία μοίρασε 259.000 κλήσεις στην Αθήνα το 2016
Θεσσαλονίκη: Σχεδόν 19.000 κλήσεις «έκοψε» η Δημοτική Αστυνομία σε ένα δίμηνο

Δεν μας φτάνει η κρίση, οι τράπεζες, η εφορία και η ανεργία, έχουμε τώρα και αυτούς τους τους εχθρούς του πολίτη, τους κηφήνες που ξαμολιούνται κάθε πρωί με μοναδικό σκοπό να κόψουν κλήσεις, να δικαιολογήσουν τον μισθό τους και να αυγατίσουν τα έσοδα του δήμου τους.

Δεξιός δεν είμαι όμως θα ψήφιζα Νέα Δημοκρατία μόνο και μόνο για να τους απολύσει πάλι.
Θα ρωτήσετε γιατί τέτοια μανία εναντίον τους, και εξηγώ:

1.Πριν 2 χρόνια στάθμευσα μπροστά στο ΑΧΕΠΑ από την μεριά της Αγίου Δημητρίου και πήγα την άρρωστη μητέρα μου μέχρι την είσοδο.Όταν γύρισα μετά από 10 λεπτά με είχαν γράψει.Το πρόστιμο ήταν 80 ευρώ αλλά πλήρωσα 40 γιατί εξόφλησα την οφειλή μέσα σε 10 μέρες.

2.Πέρυσι πάρκαρα όπως έκανα τα τελευταία 15 χρόνια κάθετα επί της οδού ωσταντινουπόλεως.Έτσι παρκάρουν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι της περιοχής από πάντοτε, στο τμήμα του δρόμου μεταξύ Μαρτίου και Αλ.Σταύρου.Το πρωί ΟΛΑ τα αυτοκίνητα,υπολογίζω περίπου 500, είχαν κλήση. Μόνον αυτή την μοναδική φορά .Μια αρπαχτή του Δήμου.Έκτοτε όλοι συνεχίζουν και παρκάρουν όλοι με τον ίδιο τρόπο χωρίς να εμφανίζεται η ΔΑ.

3.Η υπομονή μου εξαντλήθηκε αυτή την εβδομάδα όταν μου ήρθε κλήση 150 ευρώ για παράνομη στάθμευση που όπως λέει το ειδοποιητήριο έγινε το 2009 !! Πήρα τον Δήμο τηλέφωνο και τους είπα πως ουδέποτε είχα ειδοποιηθεί.Τι να σας πω κύριε απάντησε η υπάλληλος,μπορεί να πήρε το χαρτάκι ο αέρας.

4.Στο καπάκι μου έρχεται ειδοποίηση από τον Δήμο Σιθωνίας πως αν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου εξοφλούσα το πρόστιμο των 150 ευρώ που είχε επιβληθεί στον γιο μου για ελεύθερη κατασκήνωση στις Καβουρότρυπες το 2011, θα γλύτωνα τις προσαυξήσεις που ήταν άλλα 140 ευρώ.Να σημειωθεί πως το πρόστιμο του το είχαν βάλει οι Ράμπο του Δήμου Σιθωνίας στις 7,30 το πρωί μιας Κυριακής και ενώ κοιμόταν στο αντίσκηνο....

Σας κούρασα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Μας το έστειλε το:
https://toumba-lights.blogspot.gr/2017/11/blog-post_22.html"