Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Ποιά είναι η Αναστασία Τσουκαλά "παράπλευρη απώλεια" του πολέμου των κουκουλοφόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυναίκα, που αφιέρωσε τη ζωή της, στο να εξοντώσει "φασίστες και ακροδεξιούς", με σπουδές στο Παρίσι (πάντα!) και ατέλειωτο φανατισμό εναντίον ...φανατικών. Τα ιδρύματα....
της νέας τάξης, που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα, της είχαν αναθέσει να "καθαρίσει" την αστυνομία από ...εθνικιστές, πατριώτες και λοιπούς μη πρόθυμους αστυνομικούς, ώστε να εξαπλώνεται ανενόχλητο το κίνημα των "αντιφα" που αποτελεί την εμπροσθοφυλακή μαντρόσκυλων της νέας τάξης. H οποία νέα τάξη, την επέβαλε ως σύμβουλο του υπουργείο αστυνομίας, σε όλες τις τελευταίες κυβερνήσεις! Οι Υπουργοί Προ.Πο. της τελευταίας 5ετίας, θα έχουν ενδιαφέροντα πράγματα να γράψουν στην αυτοβιογραφία τους, για το πώς τους την επέβαλαν.

Αντιρατσισμός, αντιφασισμός και λοιπές προτεραιότητες της νέας τάξης δηλαδή, για να μην αποτελεί ενωτικό κρίκο των ανθρώπων το "έθνος", αλλά ο "τόκος".

Η κ.Τσουκαλά ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2014 με την παράταξη των Οικολόγων, με επικεφαλής την Ιωάννα Κοντούλη.

Ηταν εισηγήτρια στο τριήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα «Εκδημοκρατισμός της Αστυνομίας στην Ευρώπη» που θα έγινε , στις 21-23 Νοεμβρίου 2014, με διοργανωτές το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο transform! 

Θεματικές ενότητες του συνεδρίου:

· Εκδημοκρατισμός της Αστυνομίας στην Ευρώπη: Τάσεις και προοπτικές
· Θεωρητικές παραλλαγές της ασφάλειας και του ελέγχου στην ύστερη νεωτερικότητα: καπιταλισμός, έγκλημα, αστυνομία και αστυνόμευση
· Ασφάλεια, αστυνόμευση και δημοκρατία στην Ε.Ε.
· Η μεταρρύθμιση της Αστυνομίας στην Ε.Ε.
· Αστυνομία και κράτος στον καπιταλισμό
· Αστυνομία, αστυνόμευση και δικαιώματα στην Ελλάδα
· Αστυνομία έγκλημα και ασφάλεια την περίοδο της κρίσης στην Ελλάδα
· Ελευθερία, ασφάλεια και αστυνομία: Ιδεολογία και πραγματικότητα
· Για μια δημοκρατική αστυνομία: Η προσέγγιση της Αριστεράς

Πώς τραυματίστηκε από συντρόφους "αντιφα"

Στην εκτίμηση ότι σκοπούμενη πρόθεση των αντιεξουσιαστών ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός Αστυνομικού, έχουν καταλήξει στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο η ψαρευτική φωτοβολίδα τραυμάτισε σοβαρά τη δικηγόρο που βρέθηκε στο σημείο τω επεισοδίων.

Σύμφωνα με Αξιωματικό της ΔΙΑΤ που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας του τραυματισμού της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά και αντιπροεδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη, βαθμοφόρος της διμοιρίας βρισκόταν μπροστά από τους υπόλοιπους συναδέλφους του ΔΙΑΤ/ΥΑΥ στη συμβολή της Ζαΐμη με την Κουντουριώτου και παρακολουθούσε τις κινήσεις των αντιεξουσιαστών οι οποίοι ενεργούσαν σε βάρος τους επιθέσεις με μολωτοφ και πέτρες.
Δίπλα στις Αστυνομικές δυνάμεις φωτορεπόρτερ και κρανοφόροι εκπρόσωποι του Τύπου. Ανάμεσά τους και η δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Αναστασία Τσουκαλά.

Χωρίς να αντιληφθούν την κίνηση των αντιεξουσιαστών, η αστραπιαία ταχύτητα που εχει αναπτύξει η ψαρευτική φωτοβολίδα με πυροδότηση από πιστόλι (ή πυροσωλήνα) αφήνει στην πορεία που διαγράφει την πύρινη λάμψη της.
Δευτερόλεπτα αργότερα οι κραυγές πόνου της 55άχρονης δικηγόρου και η εικόνα της με τη φωτοβολίδα να φλέγεται καρφωμένη στο γόνατο της φωτοβολίδα να φλέγεται καρφωμένη στο γόνατο της.Οι αντεξουσιαστές δεν επέτρεπαν στο ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο

Άμεσα γίνεται σχετική ενημέρωση στο ΕΚΑΒ για την παραλαβή της τραυματισμένης γυναίκας από τη συμβολή των οδών στα Εξάρχεια. Ωστόσο οι αντιεξουσιαστές δεν επιτρέπουν την κίνηση του ασθενοφόρου για να παραλάβει την τραυματία ενώ στην περιοχή συνεχίζονται τα επεισόδια με μολωτοφ και πέτρες σε βάρος των Αστυνομικών στις διμοιρίες των ΜΑT.
Σοβαρά τραυματίας η 50άχρονη, παραλαμβάνεται -τελικά – από το Ασθενοφόρο της ΕΛ.ΑΣ και μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και εισάγεται στο χειρουργείο.

Η κατάσταση της 50άχρονης κρίνεται σοβαρή- σύμφωνα με πληροφορίες από το πηγές της Υγείας- ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο ζωής.