Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ο Μάρδας στο Σοχό

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Σοχού (πρώην Δημαρχείο), στις....
8:30 το βράδυ με ομιλητές τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Μάρδα και τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων κ. Γρηγόρη Καλαμακίδη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους ομιλητές σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σοχού.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν από τους ομιλητές τα προγράμματα και δράσεις του νέου ΕΣΠΑ, που πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και που αφορούν τους αγρότες, κτηνοτρόφους και τους επαγγελματίες. Επίσης θα δοθούν πληροφορίες αναφορικά με την προώθηση των αγροτικών προϊόντων στο εξωτερικό μέσω της αξιοποίησης βάσεων δεδομένων, που ήδη υπάρχουν και είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα «ΑΓΟΡΑ» του Υπουργείου Εξωτερικών.
(Βλ. επίσης http://www.mardas.eu/eksagogikes_main.html).
Επίσης θα παρουσιαστεί μελέτη που δείχνει τις τάσεις της παγκόσμιας ζήτησης στα αγροτικά προϊόντα. (Βλ. αναλυτικότερα http://www.mardas.eu/PDF/Metra1516/Meleti_Agrotika_Trofima_Metra_Politikis_Mardas_Kivrakidou_2015.pdf)

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.