Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ο Μπογδάνος προσέβαλε τους Συριζαίους: είπε ότι τον Παπαδήμο, τον "χτύπησαν" πρώην σύντροφοι του Τσίπρα

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε ότι ...
πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο βρίσκονται «πρώην σύντροφοι» του Αλέξη Τσίπρα.
Αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, ο δημοσιογράφος σχολίασε:
Όσο για την επίσκεψη, είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα Πρωθυπουργού και ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει "είστε καλά". Θέλουν, λοιπόν, κάποιοι να πάει ο Πρωθυπουργός σε αυτούς που καίγονται;.

Η αντίδραση του ΣΚΑΪ
Άμεση ήταν η αντίδραση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο οποίος, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι «ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού».
«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού
Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Η ανακοίνωση του Μαξίμου
Σκληρή ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις.
Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Επιμένει ο Μπογδάνος
Παρά τη «θύελλα» αντιδράσεων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όχι μόνο δεν πήρε πίσω όσα ανέφερε αλλά επανήλθε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για το κανάλι του.
« Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν ΄πρώην σύντροφοι’ του Τσίπρα» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.