Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Πόλεμο εναντίον της Συρίας ετοιμάζει ο Τραμπ

Oι ΗΠΑ εξετάζουν πολεμικά σενάρια κατά της Συρίας…..
Oι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή τη στρατιωτική αεροπορική βάση....
Shayrat στη Συρία με 60 πυραύλους μ’ εντολή του Donald Trump.

Oι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τα καταδρομικά του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ από την Ανατολική Μεσόγειο.Το τιμωρητικού χαρακτήρα χτύπημα πραγματοποιήθηκε με « 59 πυραύλους », διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου , iδιευκρινίζοντας ότι χτύπησαν την αεροπορική βάση Shayrat, που είναι συνυφασμένη στο « πρόγραμμα των συριακών χημικών όπλων ».

Tην ίδια στιγμή ο Donald Trump κάλεσε « όλα τα πολιτισμένα έθνη να θέσουν τέλος στη σφαγή και στο μακελειό στη Συρία ».«Διέταξα ένα στρατιωτικό χτύπημα επί μιας αεροπορικής βάσης στη Συρία απ΄όπου οδηγήθηκε η χημική επίθεση »,δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Donald Trump που κατήγγειλε τον Άσαντ ότι « αφαίρεσε τη ζωή άμαχων γυναικόπαιδων κι ανδρών ». Τα χτυπήματα είναι « για το ζωτικό συμφέρον της εθνικής ασφάλειας »,είπε.

Η συριακή τηλεόραση επιβεβαίωσε τα χτυπήματα που προκάλεσαν νεκρούς σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Χομς όπου βρίσκεται η βάση.. «Υπάρχουν μάρτυρες αλλά δεν έχουμε ακόμη τον απολογισμό για μάρτυρες και τραυματίες », είπε οTalal Barazi. « Υπάρχουν φωτιές που επιχειρούμε να ελέγξουμε », είπε.