Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ για την πρόταση των 38 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή και ανησυχία τον τραγέλαφο με την πρόταση των 38 Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , ....
συμπεριλαμβανομένης και της κ. Αικατερίνης Ιγγλέζη, για την πλήρη κατάργηση των ισχυουσών απαγορεύσεων και τη νομιμοποίηση της ελεύθερης κατασκήνωσης.
Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά, τα περισσότερα έχουν ήδη διατυπωθεί δημοσίως για την μεγάλη και δικαιολογημένη αντίδραση που δημιούργει η συγκεκριμένη πρόταση στο Νομό Χαλκιδικής αλλά και στην ελληνική επικράτεια γενικότερα. Με πλήρη επίγνωση αναφέρουμε μόνο τα εξής:
Οι 38 του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι παρασκηνιακά συμμετείχαν ώστε η πρόταση να συζητηθεί στην Βουλή, δεν είναι(;) ανόητοι ούτε θυμήθηκαν τα φοιτητικά τους χρόνια εν μέσω μίας επιστημονικά τεκμηριωμένης κρίσης μέσης ηλικίας. Λειτουργούν με σχέδιο την καταστροφή του τουριστικού κλάδου και τον αφανισμό του επιχειρηματικού κόσμου γενικότερα. Γίνετε αυτό αντιληπτό, όταν με τις διεθνείς συγκυρίες και τάσεις που επικρατούν σε συνδυασμό με τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας, φαίνεται ότι θα είναι μία πολλά υποσχόμενη τουριστική χρονιά για την πατρίδα μας. Το συμπέρασμα;
Δεν είναι πολιτική ανικανότητα. Είναι πολιτική προδοσία.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε Χαλκιδικής
Ο Υπεύθυνος Τομέα Παραγωγικών Τάξεων Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Κουφίδης Ιωάννης Τζηρίτης Απόστολος

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.