Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Έρχονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ και Φυσικού Αερίου και ο κόσμος τραβάει τα μαλλιά του !


Αυτές τις ημέρες άρχισαν να καταφθάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος και θέρμανσης του παγωμένου Ιανουαρίου, στον οποίο .....
υπενθυμίζουμε ότι σημειώθηκε ρεκόρ ψύχους της τελευταίας 70ετίας στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον και ...είναι παραφουσκωμένοι !
Τα air-condition -ιδιαίτερα τις ημέρες που καταστράφηκαν λέβητες αερίου- και οι κάθε λογής ηλεκτρικές σόμπες, καλοριφέρ, αερόθερμα κ.λ.π. έκαναν υπερωρίες τον Ιανουάριο και τώρα έρχεται η λυπητερή.
Στο κενό έπεσε η πρόταση - έκκληση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, προς τη ΔΕΗ και την ΕΔΑ (αέριο), για έκπτωση στους λογαριασμούς.
Θα μπορούσε τουλάχιστον η ΔΕΗ να τιμολογεί με τη χαμηλή τιμή που ισχύει για τις πρώτες κιλοβατώρες, ώστε να μην εκτοξεύεται γεωμετρικά ο λογαριασμός, που μαζί με τις ΥΚΩ και τις άλλες χρεώσεις προκαλούν σοκ.
Και τώρα όλοι ψάχνουν να βρουν πώς διάολο θα πληρώσουν μαζεμένους τόσους λογαριασμούς χειμωνιάτικα, όταν κάθε σπίτι έχει κι έναν άνεργο !

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.