Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Όπου κι να πας, Φάνης Παππάς

Αγώνα δρομου δίνει ο αεικίνητος 40χρονος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Παππάς για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στις οποίες....
ευελπιστεί να πλασσαριστεί ανάμεσα σε Σάββα Αναστασιάδη και Θόδωρο Καράογλου, στη Β' Θεσσαλονίκης. Το στέλεχος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ διακρίνεται για το δυναμισμό του και την άνεση που έχει να γίνεται γρήγορα "σύμμαχος" στην επίλυση προβλημάτων στην περιοχή του.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Φάνης ειναι φίλος με όλους: φιλος με τον Τζιτζικώστα, φίλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φιλος με την Πόπη Καλαϊτζη, φίλος με τον πρώην δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Αναστασιάδη, αλλά και φιλος με τον μελλοντικό του ανταγωνιστή, βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη.

Ίσως να μη χρειαστεί να χαλάσει καμιά από τις φιλίες του, αν το εκλογικό αποτέλεσμα είναι τέτοιο που να βγάζει 3 και άνω βουλευτές ΝΔ στη Β΄Θεσσαλονίκης. Αν όμως δεν ξεπεράσει η ΝΔ συγκεκριμένο εκλογικό μέτρο, τότε ....θα αρχίσουν τα όργανα.

Μελλοντικοί ανταγωνιστές...

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.