Free xml sitemap generator Αηδία και εμετός ΟΛΩΝ των Θεσσαλονικέων για το γελοίο κλείσιμο δεκάδων δρόμων ενόψει ΔΕΘ ~ makpress

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Αηδία και εμετός ΟΛΩΝ των Θεσσαλονικέων για το γελοίο κλείσιμο δεκάδων δρόμων ενόψει ΔΕΘ

Καλά τα ΄πε ο Δήμαρχος, για αυτό το ξεφτιλίκι που ζούμε κάθε χρόνο, με τον υπερβάλλοντα ζήλο της Τροχαίας, να κλείνει δρόμους έως...δέκα χιλιόμετρα μακριά από το χώρο της ΔΕΘ για να μη συναντήσει μποτιλιάρισμα ο εκάστοτε Πρωθυπουργός και η....
εκάστοτε σύζυγός του, που την "ψώνισε" με τις τιμές και τα μεγαλεία.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Θεσσαλονικιός, που να πιστεύει ότι είναι απαραίτητη για την προσωπική ασφάλεια του Πρωθυπουργού τέτοιας έκτασης παρέμβαση στην κυκλοφορία. Σιγά μη θέλει κανείς να δολοφονήσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό ! Όλα γίνονται για να κινούνται γρήγορα και όχι για να μην κινδυνεύσει η ζωή τους.
Θα μπορούσαν κάθε χρόνο να κλείνουν 5 δρόμους γύρω από την Έκθεση κι αυτοί κλείνουν τη μισή Θεσσαλονίκη κι ό,τι και να μας λένε οι αξιωματικοί, είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ότι θέλουν να κολακέψουν την πολιτική ηγεσία. Πρόκειται για την πιο καραμπινάτη περίπτωση υπερβάλλοντος ζήλου. Ο Τσίπρας θα είναι στην Αγγελάκη και οι τροχονόμοι (που είναι εξαφανισμένοι ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ τον υπόλοιπο χρόνο) θα κλείνουν μέχρι τη ...Βούλγαρη !
Κάθε χρόνο η ίδια α-η-δ-ί-α !!! Και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ σοβαρός Πρωθυπουργός, να τραβήξει καμιά σφαλιάρα στον διοικητή της Τροχαίας και να του πει "άσε τους δρόμους ελεύθερους για τους πολίτες ρε, θα πάω με το ρεύμα, ως απλός άνθρωπος, απλά βάλε ένα περιπολικό μπροστά μου κι ένα πίσω μου και τελειώσαμε".


Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, στο κέντρο της πόλης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α. Από την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής (09-09-2016) μέχρι και την 06.00΄ ώρα της Δευτέρας (12-09-2016) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

-Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της.

-Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

-Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου.

-Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.

-Αγ.Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.

-Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄Σεπτεμβρίου.

-Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης.

-Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

-Μ. Ανδρόνικου , από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

-Αγίας Τριάδος, από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Β.Γεωργίου.

-Ν.Ζέρβα , καθ΄όλο το μήκος αυτής.

-Γκύζη , καθ΄όλο το μήκος αυτής.

-Λύτρα , καθ΄όλο το μήκος αυτής.

-Καυτανζόγλου, από Εγνατία μέχρι Λ.Στρατού.

β. Από την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής (09-09-2016) μέχρι και την 06.00΄ ώρα της Κυριακής (11-09-2016) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

-Π.Μελά , από Μακένζυ Κιγκ μέχρι Τσιμισκή.

-Βενιζέλου , από Εγνατία μέχρι Λ.Νίκης.

γ. Σάββατο (10-09-2016), από ώρα 14.00΄ σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

-Λ.Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

-Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου.

-Βασ. Όλγας , από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος.

-Βασ. Γεωργίου , από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου.

-Λεωφ. Νίκης , καθ’ όλο το μήκος της.

-Κουντουριώτη , καθ’ όλο το μήκος της.

-Κων/νου Καραμανλή , από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.

-Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.

-Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.

-Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της.

-Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.

-Αγίας Σοφίας , από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας.

-Π.Μελά, καθ’ όλο το μήκος της.

-Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της.

-Καυτανζόγλου, καθ’ όλο το μήκος της.

δ. Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία, Αγίας Σοφίας και στη Λ.Νίκης.

- Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.

- Από ώρα 14.00΄ του Σαββάτου (10-09-2016) και μέχρι το πέρας των σχετικών εκδηλώσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, από Ανατολικά προς Δυτικά της πόλης μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από Δυτικά προς Ανατολικά της πόλης μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

- Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

- Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.