Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Τραμπ: " «μόνο οι σημαντικοί πρόεδροι γίνονται στόχος πυροβολισμών» - "κανείς δεν προσπάθησε να πυροβολήσει την Κάμαλα Χάρις ή τον Τζο Μπάιντεν"

 Λίγα 24ωρα μετά τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε τη δική του ερμηνεία λέγοντας πως.... «μόνο οι σημαντικοί πρόεδροι γίνονται στόχος πυροβολισμών». 

Με αυτό τον τρόπο απάντησε και στο tweet του Έλον Μασκ μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ότι κανείς δεν προσπάθησε να πυροβολήσει την Κάμαλα Χάρις ή τον Τζο Μπάιντεν. Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος επέστρεψε στην προεκλογική εκστρατεία και επισκέφθηκε το Φλιντ στο Μίσιγκαν, μια πόλη που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις από το κλείσιμο αυτοκινητοβιομηχανιών. «Είναι επικίνδυνη δουλειά να είσαι πρόεδρος», εκτίμησε.

 «Είναι κάπως επικίνδυνη. Ξέρετε, πιστεύουν ότι το να οδηγείς αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο. Όχι. Πιστεύουν ότι το ροντέο είναι αρκετά τρομακτικό, σωστά; Όχι. Αυτή είναι επικίνδυνη δουλειά (σ.σ. το να είσαι πρόεδρος)», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου