Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

"Απαράδεκτη" η Άννα Διαμαντοπούλου

Μία ακόμη πλευρά της πολύπλευρης προσωπικότητάς της αποκάλυψε η εξαφανισμένη για χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός και τώρα υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου .....πρωταγωνιστώντας σε ένα μίνι επεισόδιο της δημοφιλούς, τη δεκαετία του ’90, σειράς οι “Απαράδεκτοι”, εκείνη του ταλέντου στην υποκριτική και μάλιστα στο δύσκολο είδος της κωμωδίας!

Το “επεισόδιο” στο οποίο συμμετέχουν ως guests ο Σταμάτης Φασουλής και την παρέα των «Απαράδεκτων» Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος ανέβασε στα social media η ίδια η “πρωταγωνίστρια” Αννα Διαμαντοπούλου.


Οι τέσσερίς τους (υποτίθεται) ότι γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο και (υποτίθεται ότι) συζητούν, ενώ (υποτίθεται, επίσης) πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει αγνώριστος λόγω ηλικίας.

Η Αννα Διαμαντοπούλου προσπαθεί να εξηγήσει στη “Δημητρούλα” για τις εσωκομματικές εκλογές και τονίζει την σημασία της συμμετοχής ενώ το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

«Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλκρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!» έγραψε στη λεζάντα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η οποία, αν δεν καταφέρει να εκλεγεί, θα μπορούσε να ξεκινήσει μία νέα λαμπρή καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου