Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα, έχασε ο Άρης ...αποθεώθηκε ο Σαμάτα

 Καλύτερος, αλλά αναποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ, μετριότατος ο Παναθηναϊκός, κανένα γκολ, τουλάχιστον ξεσπαθώσαμε όταν ο Ρουμάνος έβαλε τον τεράστιο κωμικό Σαμάτα, που γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση, καθώς ο κόσμος...

δεν τον βλέπει πλέον ως ποδοσφαιριστή, αλλά σαν την νεκρανάσταση του Βέγγου. Ως ποδοσφαιριστής μπερδεύει το αριστερό παπούτσι με τη δεξιά παντόφλα, αλλά ως κωμικός είναι καταπληκτικός. Και μιας και στη Θεσσαλονίκη δεν έχει θέατρα που να παίζουν επιθεωρήσεις, δίνεις 15 ευρώ και βλέπεις 10 καλούς ποδοσφαιριστές κι έναν καλό κωμικό. Και μπάλα και κωμωδία! Με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια !



ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (Καμαρά 76’), Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας (Ντεσπόντοφ 76’), Ζίβκοβιτς (Σορετίρε 88’), Τσάλοφ (Σαμάτα 66’).
Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς , Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας (Τζούρισιτς 78’), Τετέ (Ουνάχι 78’), Πελίστρι (Μαντσίνι 78’), Ιωαννίδης.



Τα γκολ του Μορόν δεν ήταν αρκετά να φύγει ο Άρης νικητής από το Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να επικρατεί των κιτρινόμαυρων με 3-2 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Γιούνγκ (21′ – πέναλτι), Λαμπρόπουλος (57′) και Σαλσίδο (82′) τα γκολ των Κρητικών, δύο γκολ από Μορόν από την άσπρη βούλα (68′, 88′).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου