Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Χεζμπολάχ : Δεν θα φοβηθούμε, ούτε θα υποχωρήσουμε (θα μας σώσει ο Αλλάχ)

 Το κίνημα αντίστασης της Χεζμπολάχ του Λιβάνου έχει ορκιστεί σταθερότητα στις προσπάθειές του να.... υπερασπιστεί τη χώρα απέναντι στις ολοένα και πιο θανατηφόρες πράξεις επιθετικότητας του ισραηλινού καθεστώτος, ενώ υποσχέθηκε να πάρει εκδίκηση στο καθεστώς.

«Θα το πούμε αυτό στον σιωνιστή εχθρό ότι ούτε θα φοβηθούμε ούτε θα υποχωρήσουμε», δήλωσε την Τετάρτη ο Σαγιέντ Χασέμ Σαφιεντίν, επικεφαλής του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Χεζμπολάχ.

«Προειδοποιούμε όλους τους στρατιωτικούς διοικητές του εχθρού ότι η αντίσταση είναι έτοιμη», πρόσθεσε, μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας κηδείας που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη του κινήματος που σκοτώθηκαν ως «μάρτυρες» κατά τη διάρκεια των αντιστασιακών του επιχειρήσεωνστασιακών του επιχειρήσεων.

«Όλοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι η αντίσταση έχει το πάνω χέρι και μπορεί να επιφέρει βαριά πλήγματα στον εχθρό», σημείωσε ο αξιωματούχος.

Οι δηλώσεις του έγιναν μια ημέρα μετά τις εκρήξεις που στόχευσαν τηλεειδοποιητές σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα να στοιχίσουν τη ζωή τουλάχιστον 12 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, και να τραυματιστούν σχεδόν 3.000 άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου