Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Επικίνδυνα διαταραγμένος, αλλά τον αφήνουμε ελεύθερο

 Ένας άνθρωπος έχει ξεκάθαρα ψυχιατρικό πρόβλημα και τι κάνει το δικαστήριο για να προστατεύσει τον ίδιο αλλά και τους συνανθρώπους του; Δεν διατάζει καν ψυχιατρική εξέταση και ....τον αφήνει με αναστολή, να κυκλοφορεί ελεύθερος, μέχρι που (φυσιολογική εξέλιξη που θα περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος εκτός προφανώς από τους δικαστές στο πρώτο δικαστήριο) κάνει ακόμη πιο άσχημα-επικίνδυνα πράγματα.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 50χρονος κατέστρεψε με τσεκούρι τα αυτοκίνητα δύο γειτόνων του, επειδή νόμιζε ότι τον παρακολουθούσαν με… κρυφές κάμερες που τοποθέτησαν στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος στρέφεται με βία ενάντια στους γείτονές του αφού στο παρελθόν τους έχει απειλήσει με μαχαίρι και «κάβουρα» και έχει καταδικαστεί για την πράξη του, όμως η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν με αναστολή και έτσι έμεινε εκτός φυλακής.


Αχ αυτή η καταραμένη "αναστολή"..... Οι δικαστές ξεπετάνε υποθέσεις, χωρίς καν να σκοτίζονται, ξεμπερδεύουν με ένα βαρετό "με αναστολή" και η φύση περιμένει πότε θα κάνει βαρύτερο έγκλημα ο δράστης. Σαν τα καθάρματα που οδηγούν ΣΥΝΕΧΩΣ μεθυσμένοι, τους συλλαμβάνει η αστυνομία, τους προσάγει στη "δικαιοσύνη", μια βαριεστημένη δικαστίνα , που την ώρα της δίκης σκέφτεται τα καμώματα της έφηβης κόρης της, λέει ένα "με αναστολή" και πάμε για άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου