Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Φυσικά, έχει δίκιο ο Σαλμάς για τα αναψυκτήρια ...και η αντιπολίτευση είναι πιο λαμόγιο απ΄την κυβέρνηση

 Ο διαγωνισμός ήταν καρα-φωτογραφικός, όπως ΟΛΟΙ οι διαγωνισμοί, που αποφέρουν εύκολο και σίγουρο κέρδος στον ανάδοχο. Τίμιοι, είναι μόνο οι διαγωνισμοί για αμφίβολης αποδοτικότητας δουλειές με ρίσκο. Τα "καλά" τα δίνουν σε δικούς τους.

Ο Μάριος Σαλμάς διαγράφηκε από τη ΝΔ , επειδή....

χαλάει τη σούπα των φωτογραφικών διαγωνισμών.

Το πολύ στενάχωρο, είναι ότι η αντιπολίτευση αντέδρασε μουδιασμένα, επειδή, όλοι είναι το ίδιο λαμόγια. Σκέφτονται ότι αν ψάξουν σε βάθος το συγκεκριμένο διαγωνισμό, θα τους ανταποδώσει η ΝΔ, όταν αυτοί κυβερνάνε και φυσικά θα θέλουν να δίνουν τις κερδοφόρες δουλειές σε φιλαράκια. Όμοιος ομοίω κλπ...

Το ακόμη πιο στενάχωρο είναι ότι η "τέταρτη εξουσία", τα "πετσωμένα" κανάλια, αντί να ψάξουν το διαγωνισμό και το πώς πήρε ο "άνθρωπος του Μαξίμου" τη δουλειά, χτυπάνε τον Μάριο Σαλμά ! Όλα τα μεγάλα κανάλια, φαίνεται -καταφανέστατα!- ότι πήραν χαρτάκι με οδηγίες από την παρούσα κυβέρνηση, για να ρίξουν το φακό πάνω στο Σαλμά κι όχι στο σκάνδαλο !

Ξανατονίζουμε: το θέμα δεν είναι η ΝΔ, άλλωστε δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, για να κάνουμε αντιπολίτευση. Το θέμα είναι όλο το πολιτικό σύστημα, γιατί ΟΛΟΙ είναι λαμόγια. Αυτό που πρέπει να αλλάξει, είναι οι πολίτες, όχι τα κόμματα. Κι αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει, με τις μικρές του δυνάμεις τούτο το τίμιο blog: να βοηθήσει (κατά την κρίση του και με τα λάθη του), τους πολίτες να απεμπλακούν από τη φανατική στήριξη κομμάτων. Το να κατηγορείς τον Μητσοτάκη για λαμόγιο και να τον αντικαταστήσεις με ένα άλλο λαμόγιο, δε λέει τίποτε. Αυτό που μας αηδιάζει περισσότερο από όλα, είναι να βλέπουμε απλούς ανθρώπους, να λένε "ανήκω στη ΝΔ / ΠΑΣΟΚ / ΣΥΡΙΖΑ κλπ".  Μισούμε τη λέξη "ανήκω"! Τι είσαι ρε πολίτη; Δούλος και ανήκεις σε κάποιο αφεντικό;

Πρέπει να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρεύμα πολιτών, που θα κατακρίνει τη λαμογιά ...απ΄ όπου κι αν προέρχεται. Όχι να κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο όταν την κάνει το κόμμα μας! Γιατί, τότε, είμαστε μεγαλύτερα λαμόγια απ΄τους πολιτικούς.


Β.Π.   

(Για την ιστορία: οι λεπτομέρειες του σκανδάλου, για όσους δεν ξέρετε τι συνέβη, με ονόματα, εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου