Κυριακή 19 Μαΐου 2024

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚ, κέρδισε τον άθλιο Ισραηλινό διαιτητή, τον φανατισμένο Άρη και πανάξια το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 Ο τεράστιος ΠΑΟΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου από μια ομάδα της οποίας οι παίκτες (οι παίκτες και μάλιστα αλλοδαποί, όχι ο κόσμος!) ήθελαν να σπάσουν τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ, ο πανάσχετος Ισραηλινός διαιτητής ήταν ό,τι χειρότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια κι... απέβαλλε άδικα τον Μιχαηλίδη, ενώ έκλεισε τα μάτια σε κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δείξει σε παίκτη του Άρη ... τέλος πάντων .... ο ΠΑΟΚ πολύ ανώτερος, πήρε το διπλό και το Πρωτάθλημα.

Και τώρα, δικαιολογημένα πανηγύρια, για ένα πεντακάθαρο Πρωτάθλημα, που κατέκτησε παλικαρίσια ο Δικέφαλος. Κρίμα για τον Άρη, που αμαύρωσε το ματς με ανόητη επιθετικότητα διαφόρων παικτών του (κυρίως του Σουλεϊμάνοφ και του Ανσαριφάρντ στο τέλος) και προφανώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ έδειξαν ανωτερότητα και μέχρι πριν το ματς εύχονταν καλή επιτυχία στο Κύπελλο στον Άρη, τώρα είναι βέβαιο πως δεν θα υπάρξει ούτε ένας ΠΑΟΚτσής, που μην εύχεται να το κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του Άρη το "κέρδισαν" αυτό, με το βλακώδη φανατισμό τους.

Στα άλλα ματς, ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε, προηγήθηκε 2-0 και τελικά παραχώρησε ισοπαλία στον Ολυμπιακό, χάνοντας την 3η θέση, ενώ η ΑΕΚ έριξε την "τριάρα" της στη Λαμία, αλλά χωρίς νόημα, αφού ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

--------------------------

ΠΑΟΚ 80 

ΑΕΚ 78

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 74

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 72

----------------------------

ΑΡΗΣ 55

ΛΑΜΙΑ 35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου